- 34,552
- 19,153
- 113
Geçmiş olsun
Rolünü tamamlarsin artikYnsks01 freybet teşekkğrler 5 dakika çekim hızı
Çekim paylaş bonusu için paylaşmış çekim dününRolünü tamamlarsin artik
Ona bakmadimÇekim paylaş bonusu için paylaşmış çekim dünün
Aynen kanka katalogdan eskort begeniyorduk gece sabah simit i kim ismarlayacak.diye kavga ediyorduk 🤣🤣🤣Bu kumar bu kadar acımasız. 10 dk önce 1500 TL paran varken, 10 dk sonra çekim paylaş bonusuna muhtaç ediyor hepimizi..
Adam batmis kardes seninkide kufur etmek gibi olmusTebrikler kardeşim yokmu bi şans parası dünden beri seni takip ediyoruz @ynsks01
Pribram maçında ilk yarı 1 gol daha olursa ben ismarlarim simiiltiAynen kanka katalogdan eskort begeniyorduk gece sabah simit i kim ismarlayacak.diye kavga ediyorduk 🤣🤣🤣
Kahvaltımızı yaptık dost bugün çok şükür. 🤣🤣🤣 Ama akşam bı karışık ızgaraya yok demem 🤣🤣🤣Pribram maçında ilk yarı 1 gol daha olursa ben ismarlarim simiilti
Ben sonradan farkettim dostum herkesten ozurdiliyorum )Adam batmis kardes seninkide kufur etmek gibi olmus
Izgara bizim neyimize dost tavuk dürüm olabilirKahvaltımızı yaptık dost bugün çok şükür. 🤣🤣🤣 Ama akşam bı karışık ızgaraya yok demem 🤣🤣🤣
Tavuk yiye yiye kanat çıktı dost vitamin lazım belki ondan gelmiyordur kuponlar🤣🤣Izgara bizim neyimize dost tavuk dürüm olabilir
O zaman et dürüm olsun dostTavuk yiye yiye kanat çıktı dost vitamin lazım belki ondan gelmiyordur kuponlar🤣🤣
Bak o olur 🤣🤣🤣O zaman et dürüm olsun dost
Anlaştık dostBak o olur 🤣🤣🤣
Keşke kabul etmeseydin nasibin kapanır şimdi geleceği varsa da gelmez ben biraz lanetliyimde 🤣🤣Anlaştık dost
Bommm 3 olduKeşke kabul etmeseydin nasibin kapanır şimdi geleceği varsa da gelmez ben biraz lanetliyimde 🤣🤣
Tebrikler dostBommm 3 oldu