Nerden esti bi kereden öyleHarbiden aga Ya inşallah
E sabırlı olucam dedi ya 2 sayfa önce 😄Nerden esti bi kereden öyle
Çok sabırlıdır kendileri 😅E sabırlı olucam dedi ya 2 sayfa önce 😄
Yılbaşı partisi diyelim 😄 gerçi 2k paramız yok ama olsun 😄O kadar ince yani 😅
Yanı şurada ne güzel demiştinO maçla 2 li kombine basıcam knka
Ben şimdiki parayla ortalama 10k kredi çektim 8 9 sene önce 28 yaşında ve 500k yaptım türkiyede geldim. Sonraki sabah kedimi ödemeden arkadaşımı alıp tekrar gittim ve hepsini kaybettim. Aynısını görüyorum YunustaÇok sabırlıdır kendileri 😅
Ya 3 ihtimall oynamak istemedim 2 ihtimalli iade olur diye güvenemedik salak gibiYanı şurada ne güzel demiştin
500 k iyimis,bide o zaman a goreBen şimdiki parayla ortalama 10k kredi çektim 8 9 sene önce 28 yaşında ve 500k yaptım türkiyede geldim. Sonraki sabah kedimi ödemeden arkadaşımı alıp tekrar gittim ve hepsini kaybettim. Aynısını görüyorum Yunusta
Yok şimdinin parasına göre ortalama diyorum500 k iyimis,bide o zaman a gore
Al işte biz ne diyoruz adam ne diyo. Bas kardeşim bas da rahatlaBeyler şimdi 2 ki kombine atıyorum bu gelirse gelir gelmezse 0 oluyoruz çok sinirlendin
Bide stressiz geliyordu,kafa da rahat olucakti of ofYa 3 ihtimall oynamak istemedim 2 ihtimalli iade olur diye güvenemedik salak gibi
Mecburum ama aga yoksa yükselmez paraAl işte biz ne diyoruz adam ne diyo. Bas kardeşim bas da rahatla
Yatırmadan evvel yaz bi burayaBeyler şimdi 2 ki kombine atıyorum bu gelirse gelir gelmezse 0 oluyoruz çok sinirlendin