Yine 8 maç kombine yine son 3 kalan güzel maçlar gelme ihtimali yüksek şans bakalım 23 de hepsi
Ekli dosyalar
-
94.6 KB Görüntüleme: 56
-
99 KB Görüntüleme: 55
Bol şanslar reisYine 8 maç kombine yine son 3 kalan güzel maçlar gelme ihtimali yüksek şans bakalım 23 de hepsi
Bol şanslar 🙏Yine 8 maç kombine yine son 3 kalan güzel maçlar gelme ihtimali yüksek şans bakalım 23 de hepsi
Saol kral saol dün 50 yi 4 yaptık 0 olduk. Bugğnde 150 ile başladım gelirse artıkBol şans hocam
Bak bu da 2k veriyo sonra sakin sakin oyna hocam birden kasa girme bence bu zaten gelme ihtimali yüksek kuponSaol kral saol dün 50 yi 4 yaptık 0 olduk. Bugğnde 150 ile başladım gelirse artık
Bol sans yunus iyisin bu araYine 8 maç kombine yine son 3 kalan güzel maçlar gelme ihtimali yüksek şans bakalım 23 de hepsi
Knka bir şeye yaramıyor li dün tek karım birkaç arkadaşa gönderim yaptım o oldu vallah onun harici gram işime yaramadı olduğu gibi gitti amaaleswf bi 10 K yı görsem olacak herşey iyi amaBol sans yunus iyisin bu ara
Hocam onun için 2k olursan 1k sını at kenara cebine kar kalmış olsun sonra devam et yine gelirse gelirKnka bir şeye yaramıyor li dün tek karım birkaç arkadaşa gönderim yaptım o oldu vallah onun harici gram işime yaramadı olduğu gibi gitti amaaleswf bi 10 K yı görsem olacak herşey iyi ama
Bol şans dostYine 8 maç kombine yine son 3 kalan güzel maçlar gelme ihtimali yüksek şans bakalım 23 de hepsi
Sabah golden yattimi uyudum benKnka bir şeye yaramıyor li dün tek karım birkaç arkadaşa gönderim yaptım o oldu vallah onun harici gram işime yaramadı olduğu gibi gitti amaaleswf bi 10 K yı görsem olacak herşey iyi ama
Bol şanslarYine 8 maç kombine yine son 3 kalan güzel maçlar gelme ihtimali yüksek şans bakalım 23 de hepsi
Kanka getirmek için sinerji bombasi aticam, bugün dm bekliyorum artık 😁Knka bir şeye yaramıyor li dün tek karım birkaç arkadaşa gönderim yaptım o oldu vallah onun harici gram işime yaramadı olduğu gibi gitti amaaleswf bi 10 K yı görsem olacak herşey iyi ama
Paris 1-0 , city e de attirsakCity
Celtic
Psg
2 şer gol atsalar tamamdır