Dün ki rollü başarılı oldu mu Phil kalmıştıParis 1-0 , city e de attirsak
Oldu da , sonra rhat durmayıp ziktiDün ki rollü başarılı oldu mu Phil kalmıştı
Sıra bende,o zaman aşımına uğramış 😁
Dost dün 4 saat 2 konu takip ettik noldu senin söze
Beni ilgilendirmiyor dostum seni onu bilmem onunla olan münakaşan seninle onu ilgilendirir ben bana verilen söze bakarım. Sana söz verdiyse onu tutsunSıra bende,o zaman aşımına uğramış 😁
Dün keşke phili maçını takip etseydin kaynamistir olay,sonra da Golden yatınca kasa bitti demekki, söz verince tutmayacak adam değilBeni ilgilendirmiyor dostum seni onu bilmem onunla olan münakaşan seninle onu ilgilendirir ben bana verilen söze bakarım. Sana söz verdiyse onu tutsun
Dost ben tanımam beni forumda çoğu kişi tanır ben herkesin konusunu takip ederim , vaat veriyorsan ben yazmiycam sana sen bana yazacaksın 4 saat konu takip ettim ben dün sen kendin gördün milyon beklemiyoruz dün iki kişi gönderdi bana isim vermiycem adamlara sadece şans dilemistim. Ben p*radan değil sözden dolayı kızıyorum. İnsan yazar ki dost sana söz verdim ama kaybettim yazar okey deriz yaniDün keşke phili maçını takip etseydin kaynamistir olay,sonra da Golden yatınca kasa bitti demekki, söz verince tutmayacak adam değil
Sana versin fazladan. Bol şanslarDün keşke phili maçını takip etseydin kaynamistir olay,sonra da Golden yatınca kasa bitti demekki, söz verince tutmayacak adam değil