Tumbet bana yüzde yüz veriyor sana vermiyomuYav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Arkadaş doğru diyo fazla abartmaTebrikler hocam bak akşamüstü dediğim gibi yap lütfen 1kyı ayır cebine
kral southbet betaverse betcool huhubetYav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Yine sansinnaver gitti tbekler,Yav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Saol knkaYine sansinnaver gitti tbekler,
güzel maclar bence fazla basmaBi MBA ekleyip sunu yapasım var 2 gündür tahminlerim geliyor 10 oran NBA eklersen 1.5 K Ya 15 K olmazmı
Verir herhalde aylık mı veriyor o dediginiTumbet bana yüzde yüz veriyor sana vermiyomu
Yok ya ilk yatirimda ve yildonumundeVerir herhalde aylık mı veriyor o dedigini
Git yat dost yarın yaparsın bu saatden sonra şansın gidiyorBi MBA ekleyip sunu yapasım var 2 gündür tahminlerim geliyor 10 oran NBA eklersen 1.5 K Ya 15 K olmazmı
Milyoner var Bi oraya bakYav su parayı bi burdan yükseltemiyeum kupon yapıyorum 8 maç geliyor ama sonra olmuyor güzel bonus verem biryer lazım bana önerisi olan var mı
Bir yerden sonra yeter diyebilmek lazımVerir herhalde aylık mı veriyor o dedigini
Ne kadar çevrim istiyo1.5 anapara kuralı nerde varmıs ben anlamıyorum yağı ıha
1.50 orana 2k at bence cewrim bitsin1.5 anapara kuralı nerde varmıs ben anlamıyorum yağı ıha