- 56,550
- 30,716
- 113
Hangi site bu
Dostum modlar görürse banlar kaç defa yazdinŞurda 4 kişi varız yani bence bi kupon parası gider kazancın bol olsun
Adam takmıyo zaten reis sal gitsin 😂Dostum modlar görürse banlar kaç defa yazdin
geldin payfix gidion payfix salın adamı kendi bilirŞurda 4 kişi varız yani bence bi kupon parası gider kazancın bol olsun
Kim reis 2 kişi bizi adam dan saymıyon galıba4 kişi yok 2 kişi var burda olan tskşpedn bu da gelşrse çekşm atarm
kupon yok4 kişi yok 2 kişi var burda olan tskşpedn bu da gelşrse çekşm atarm
Zaten cekicektin dost bence cok zorlama cek gitsin kusurati birak keyiflik oyna4 kişi yok 2 kişi var burda olan tskşpedn bu da gelşrse çekşm atarm
Ya kardeşim uyanıklık yapma adamlar 12 sayfa doldurmuş 2 kişi tek tek baktım sen sonuna gelmişsin ayıptırKim reis 2 kişi bizi adam dan saymıyon galıba
Herkes e vermek zorunda degıl dostum kendısı kıme istersee ona verir zaten ulasır özelden merak etme sürekli böyle yazarsan vercegi varsada vermez ayrıca yasak zaten böyle bi durumKim reis 2 kişi bizi adam dan saymıyon galıba
Dost adam konuyada yazmamis isterse yaparKim reis 2 kişi bizi adam dan saymıyon galıba
Sen boşversene kardesım sen gönlunden kıme ne geciyorsa ona gönder gitsinYa kardeşim uyanıklık yapma adamlar 12 sayfa doldurmuş 2 kişi tek tek baktım sen sonuna gelmişsin ayıptır
Vermek zorun da değilsin de Nere bakıyon bilmiyorum eyvallahYa kardeşim uyanıklık yapma adamlar 12 sayfa doldurmuş 2 kişi tek tek baktım sen sonuna gelmişsin ayıptır
kupon yok kralGelirse çekim dep ağır favori zaten ama düşük oran beni hep yatırdı şimdiye kadar ilk olsun gelsin
Maçı görmeden zor takip olur ustatGelirse çekim dep ağır favori zaten ama düşük oran beni hep yatırdı şimdiye kadar ilk olsun gelsin
Hadi bakalım