Çok haklısın çok aptallım ettimKanka sakin ol 4günse daha var sen sanki bugun sunmuş gibi oynuyor sun
Baş sekanin özel oranina 1000 TL dua et akşama 🤣🤣Beyler akıl verin bana 7500 borcum var ve 2900 yl param kaldı ne yapıcam 5 gün sürem var deşirice
Bunu yapmak cidden zor değil fevri davranma bi nefeslen git yüzünü yıka gel kardoBeyler akıl verin bana 7500 borcum var ve 2900 yl param kaldı ne yapıcam 5 gün sürem var deşirice
Hangi maçBaş sekanin özel oranina 1000 TL dua et akşama 🤣🤣
Ne vermiş başkan SEKABaş sekanin özel oranina 1000 TL dua et akşama 🤣🤣
Yok başkan bu üç maçtan üst çıkmaz boş işler hatta bir tane bile üst çıkmaz sanki üçüne alt oynamak daha mantıklıSakal salak şeylere basicana bari buna baş 1k
Yaw kardeşim adam 2 -3 k hiç tanmadigi masa tenisinde kaybediyo bu gelirse 8k olurYok başkan bu üç maçtan üst çıkmaz boş işler hatta bir tane bile üst çıkmaz sanki üçüne alt oynamak daha mantıklı
Güzel çıkmıştı aslında son kuponu güzel basabilseydi şuan başka şeyler konuşuyor olurduk ama şans nasip meselesiYaw kardeşim adam 2 -3 k hiç tanmadigi masa tenisinde kaybediyo bu gelirse 8k olur
Gs olur da romanda olabilir atalanta sıkıntıİçinizden bu maçlar üst olur diyen varmı sahiden ? Napoli Roma g.s Malatya ve atalanta Verona iki tane İtalya maçı ve 2.5 üst gol atamayan g.s küme düşen Malatya ve 2.5 üst ilginç
Ben nosmalde hiç alt almış bir insan değilim tamamen her maça üst gözüyle bakarım 85 de gol okura girerim ama bu üç maça ilk yarı 0 girerim yani ama şans işi yinedeGs olur da romanda olabilir atalanta sıkıntı