Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Yok Böyle Bir Maç

Scorfield

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,921
113

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda yer alan 6 puanlı Chelsea ve Ajax, Londra'da karşı karşıya geldi.

2. dakikada Tammy Abraham'ın kendi kalesine attığı golle Ajax 1-1 öne geçti ancak 4'te jorginho penaltıdan Chelsea adına eşitliği sağladı; 1-1.

20'de Hakim Ziyech'in asistinde Quincy Promes Ajax'ı 2-1 öne geçirdi. 35'te Ziyech'in şutunda top direkten dönüp kaleci Kepa'ya çarparak ağlarla buluştu ve Ajax 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda 55. dakikada yine Ziyech'in asistinde Donny van de Beek Ajax adına farkı 3'e çıkardı; 1-4.
63'te Chelsea adına Cesar Azpilicueta farkı 2'ye indirdi; 2-4.

68 ve 69'da ise Ajax arka arkaya kırmızı akrtlarla 9 kişi kaldı.

Kullanılan penaltıda Jorginho skoru 4-3'e getirdi ve fark 1'e indi.

Bu dakiakdan sonra ise Chelsea topu ve tüfeğiyle adeta Ajax üzerine saldırmaya başladı.

74'te ceza alanı içindeki karambolde 19'luk Reece James, son dokunan isimdi ve genç oyuncu maça beraberliği getirdi; 4-4.

Bu maçın ardından iki takım da 7'şer puana ulaştı.

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Ajaxın oynadığı topdaki zevki ben başka hiçbir maçta alamıyorum hatta geçen gittim 2 tane formasını aldım ama ikidir şanssız bir şekilde istediklerini alamadılar. Ajaxtan beklentim çok yüksek 2 3 sene içinde kupayı almalarını bekliyor ve destekliyorum :))

burak5826

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
864
113
Reis sen yapma bare ajax 1-1 nasil one geciyor :D

halil889*

Tanınmış üye
Aktif Üye