- 600
- 669
- 93
Bu maçla birlikte emek verip aldığım motorumuda kaybetmiş bulunmaktayım kaybedersin eyvallah bu Nası kaybetmektir nba tarihine geçecek maç beni buluyor
Ekli dosyalar
-
250.8 KB Görüntüleme: 204
Ara ara böyle sansizliklar olur dostum kafana takma ben bu nba 5 dakkada 2 sayı lazımdı atmadilar yatmistim slottada kaç tane oyunda 2000 spinde bonusa giremedim yani herkeste oluyo böyle şeyler herşey ayarlı bakma şans falan hikâyeAz önce pragmatic 1xleri doldurdu şimdide bunlar yatayım biryere kafama taş vurun öleyim
Dostum dakka 3 1-1 olan maç üst olmadığını başka maçta 3 tane penaltı kaçtığını gördü bu gözler sen herhalde ilk defa böyle bişey yasiyon sana yukarda da yazdım NBA da 5 dakkada 2 sayı lazımdı 5 dakka sıfır sayı ile bitirip kuponu yatirmislardi bunlar şike ayarlı sans falan hikâye@Atashk 38 sayı çıkmış nba normale yakın öylemi dost sen nba izlemiyorsun belliki
Sırf şu sansizliklari yaşadığım için futbol basketi bıraktım oynamayı@Erkan4235 o Nası bişey dost ya 5 dakka kala 2 sayı yuh ya kahpe evlatları ya
Ne oynamıştınBu maçla birlikte emek verip aldığım motorumuda kaybetmiş bulunmaktayım kaybedersin eyvallah bu Nası kaybetmektir nba tarihine geçecek maç beni buluyor
Helal dost sen burdamiydin hayırdır selam vermiyon ayran içtik ayrı mı düştük biladerimNba bile ayarlı vallaha bende 50 tl bastım phil 25.5 üste 21olduğunda 2dk vardı son 2 dk potaya top değmedi bu kadar belli edilmez
Yok be dost ondan değilde bu ara çok fazla takılamıyorum buraya yoksa niye selam vermiyimHelal dost sen burdamiydin hayırdır selam vermiyon ayran içtik ayrı mı düştük biladerim
Seninde sineman farklı be BekoYok be dost ondan değilde bu ara çok fazla takılamıyorum buraya yoksa niye selam vermiyim