Canımıza yazık la şu illeti oynuyorsunuz ulan dünyaya birkerr geliyoruz ailemizde birbkerr geliyor inlarla mutlu yaşamak varken Allah'ın neden harambettigi apaçık belli olan şeytan işi kumara bulasiyiryz gerçekten yazikBu maçla birlikte emek verip aldığım motorumuda kaybetmiş bulunmaktayım kaybedersin eyvallah bu Nası kaybetmektir nba tarihine geçecek maç beni buluyor
Hocam az sakin merak etme ben zaten basıp kazaniyorum genelde sitem etcek bir durum yok burda takip ettiğine emin misin dedim sadece ben sana serinin gidişatını söyledim. Çünkü play-offlarda başka basketbol oynanıyor. Üstüne Miami görüp üst yazmak akıl işi degil. Üstüne embiid'in döndüğü maçta embiid'in Phili savunmasını ne kadar yukarı çeken bir oyuncu olduğunu bilmemen gibi çok konu var. Konularımı takip edersin. Burda kimse benim NBA bilgime laf edemez.@ferhatbat madem çok biliyorsun bas evini arabanı kazan sitelerde eşşek alt olacağını biliyor ama 54.5 tan barem açıyor hey allahım ya bide bu tipler geliyor ayrı delleniyorum
Öyle alıştık dost ne yapalımSeninde sineman farklı be Beko
Ne nafakası dostNafaka gecikti benim de
bana göre en iyisi rulet en azından kanser olmak yok 30 saniyede belli oluyor kazanıp kaybettiğinValla ben NBA maç skor vs anlamam çok fazla. Rulet Black Jack dışında kesinlikle oynamam. Maç yapınca insan kanser oluyor. Geçmiş olsun
doğru diyorsun 10 saniyelik gibi ama hiç rulet bilmem oynamam ne taş ne kağıt oyunları hiç birini bilmembana göre en iyisi rulet en azından kanser olmak yok 30 saniyede belli oluyor kazanıp kaybettiğin
Nafakayi yatircaktim son anda hataya bastım tostNe nafakası dost
😂😂😂@ferhatbat madem çok biliyorsun bas evini arabanı kazan sitelerde eşşek alt olacağını biliyor ama 54.5 tan barem açıyor hey allahım ya bide bu tipler geliyor ayrı delleniyorum
Hiç Bir Analizci Bugünkü Nba ya Anlam Veremedi KesinlikleDost nba şikenin merkezidir bunu asla unutma nba oynayacaksan sana tavsiyem şu taktikten git aralarında ki son maçlara bak örnek veriyorum üst üste 2 maç üst mu olmuş alt oyna veya birinci çeyrek bekle üst mu oldu maç geneli ortalamanın üzerinde alt oyna yani NBA'de kazanç çarpazlama giderek yapılır