- 27,638
- 22,897
- 113
Üniversiteye gidersem?Kanka 28 yaşını geçtiysen artık tecil hakkın yok biliyorsun dimi?
Üniversiteye gidersem?Kanka 28 yaşını geçtiysen artık tecil hakkın yok biliyorsun dimi?
Üyelik silinmemişEk ücret 70 k iyi geceler
Kanka tutuklanma muhabbeti bile varmış, bugün bi arkadaşım anlattı. Avukata sordum cidden var dedi. İdari para cezası yedikten sonra aranmaya başlıyormuşsun, bu yüzden 1,5 sene hapis cezası yiyen birisi var.Reis bedelli hakkı ölüyor zaten 32-33e kadar yoklama kaçağı şeklinde sürünup sonra skeske gidiyorsun dert etme 30 olmuşsun zaten devlette asker açığı da yok 5.5 ay boşa besleyecek seni .d
Sen vatan korudun biz göçmen korumak için gitcez6 ay askerlik yapacanız onunda derdine düşüyonuz ya 6 ay nedirki biz 15 ay yaptık
İdari para cezası ne zaman YeniyomuşKanka tutuklanma muhabbeti bile varmış, bugün bi arkadaşım anlattı. Avukata sordum cidden var dedi. İdari para cezası yedikten sonra aranmaya başlıyormuşsun, bu yüzden 1,5 sene hapis cezası yiyen birisi var.
Onu ben de tam bilmiyorum, henüz yememişim ama yersem y***rağı da yerim beraberinde sfsdgdİdari para cezası ne zaman Yeniyomuş
Reis o nasıl olmuş mk detayı ne mesela ben 30 yaşındayım gitmedim bir defa jandarma çevirdi kağıt imzaladım ceza yok bir skim yok durumu anlattım bir şey olmadı yaniKanka tutuklanma muhabbeti bile varmış, bugün bi arkadaşım anlattı. Avukata sordum cidden var dedi. İdari para cezası yedikten sonra aranmaya başlıyormuşsun, bu yüzden 1,5 sene hapis cezası yiyen birisi var.
Valla o kadar haklısın kiSen vatan korudun biz göçmen korumak için gitcez
Kanka 3 tutanaktan sonra savcılığa dosya gidiyormuş, dava açılıyormuş falan. Davayı kaybedince de hapis cezası.Reis o nasıl olmuş mk detayı ne mesela ben 30 yaşındayım gitmedim bir defa jandarma çevirdi kağıt imzaladım ceza yok bir skim yok durumu anlattım bir şey olmadı yani
Aynen işte o yüzden şehirler arası seyahat çok etme yada kişisel araçla gitKanka 3 tutanaktan sonra savcılığa dosya gidiyormuş, dava açılıyormuş falan. Davayı kaybedince de hapis cezası.
Sağ sağlam gel inşallah ZiyaYarın baba teslim olmaya gidiyor
Ya var ya delircem şu stresten Otelde kalma, şehirler arası gezme falan.Aynen işte o yüzden şehirler arası seyahat çok etme yada kişisel araçla git
Ben kaçakken hiç gbtye girmedim yakalanınca para cezası var zaten ama hapis falan duymadım hiçKanka 3 tutanaktan sonra savcılığa dosya gidiyormuş, dava açılıyormuş falan. Davayı kaybedince de hapis cezası.
Sen daha gençsin bu sene gideceksin askere 😁🥰15 ay + 3 ayda bonus toplam 18 ay 34 tl aylık maasla
Kuzenim şırnakta 3k maaş alıyo15 ay + 3 ayda bonus toplam 18 ay 34 tl aylık maasla