Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yoktan Vâr Etmek / Kumar Krizi 🙂

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
İzahi olmayan seylerin, mizahı olurmuş derler. Ama kim diyor onu bilmiyorum.
Bir kumarcinin yoktan vâr etmesi icin kasa saglamasi icin yapilacaklar listesi hazirladim.
Birincisi yapilmayacaklar
1.
2.
3.
4.
5.
Bunlara gerek yok beyler zaten kumar oynayan kisiden paranin geri donmesi imkansizdir. Bazi istisnalar vardir.
Dusunki 1000 kisi ayni ortamda ve hic biri birbirine guvenmiyor. Cok cok nadirdir kumar ile guven meselesi
.
Ikisi bir arada olmaz.
ha soyle bir durum olur; verirsin 50 lira geri donusu olmasin al lanet olsun dersin.
Ama kaybinda, gonderim sagladigin kisiler olmaz. Eve aileye anneye babaya coluk cocuga birinci dereceden kişilere,faydasi olmayan bir kimseden medet ummak ahmaklik olur.

Yoktan vâr edip kazanc saglamak icin ise bir adet twiter hesabi yeterlidir.
Sitelerin vaad ettigi odulleri almak icin 5 arkadasini etiketle rt yap takla at doner tekme at etkinliklerinden kazanc saglayabilirsiniz. " hic kucumsenmeyecek meblaglar kazanilabiliyor" ben yaklasik hic bir ystirim yapmadan 4 bin kadar kazanc elde ettim 1 ayda. Ama hirs ile kaybettim.
Cok ekside oldugunuz burolara mail yoluyla ulasip " ya kardesim ben size cocugumun mama parasini bile yolladim hani ulan benim 15tl free betim" diyebilirsiniz. Buda bir secenektir.
Forum ici totemlerlede odullendirilebilirsiniz. 500 mesaj ve tc onayi sarti ile.
Ama yukarida belirttigim gururu bir kenara biraktiran yalan dolanla kurulmus cumleleri bir kenara birakalim. Azicikta olsa onur haysiyet kalsın. Hepten yok olmayalim.
Iyi forumlar
Yoktan var etmek sadece Allaha mahsustur dostm
Yazın güzel bu arada okudum 👏

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Başarılarının devamını dilerim güzel kazanç 13169693131