14 Nis 2019 #21 N N/A Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 9,434 6,676 113 sezai00' Alıntı: @Başkan bende grbets etkinliğinde 3 alt dedim @Blue's Erdem abi beni yazmamış abi online de değil yardımcı olurmusun lütfen Genişletmek için tıkla ... Adamım her yere yazmışsın gördüm tamam eklendi sanada
sezai00' Alıntı: @Başkan bende grbets etkinliğinde 3 alt dedim @Blue's Erdem abi beni yazmamış abi online de değil yardımcı olurmusun lütfen Genişletmek için tıkla ... Adamım her yere yazmışsın gördüm tamam eklendi sanada
14 Nis 2019 #22 halitix41 Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 73 5 8 Blue's' Alıntı: Adamım her yere yazmışsın gördüm tamam eklendi sanada Genişletmek için tıkla ... başkan ayıptır söylemesi konu nasıl açıcaz unuttum ben
Blue's' Alıntı: Adamım her yere yazmışsın gördüm tamam eklendi sanada Genişletmek için tıkla ... başkan ayıptır söylemesi konu nasıl açıcaz unuttum ben
14 Nis 2019 #23 halitix41 Aktif Üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 73 5 8 deliye vurdum kendimi burda