sahtekar site sakın büyuk rakamlar yatırıpta çekmeyi hayal etmeyin tam bi tokatcı yani milleti yemlemrye calışıyolarYokmuş bonus filan sordum ben
sahtekar site sakın büyuk rakamlar yatırıpta çekmeyi hayal etmeyin tam bi tokatcı yani milleti yemlemrye calışıyolarYokmuş bonus filan sordum ben
Nerden biliyon neyin aldılar ?sahtekar site sakın büyuk rakamlar yatırıpta çekmeyi hayal etmeyin tam bi tokatcı yani milleti yemlemrye calışıyolar
benden tavsiye uyarsınız uymazsınız size kalmış sitenin güvenlik duvarı dikkatinizi cekmiyo heralde büyük oynayanlar lanet olsun der ama küçük oynayıp parasına çökülenler buhran geçirir ama beleş bonussa deneyin şasınızı ama yatırım aman dikkatNerden biliyon neyin aldılar ?
Kardeşim bende senin gibi biriyim sonra yok sitenin adamı falan boş konuşanlar çıkar şimdi ama demem şuki bu şekilde bı siteyi kotulemeyin he yatırım yaparsın ödeme yapmazlar resim koyarsın biseyler atarsın eyvallah başım üstüne ama bu şekilde olmaz dün bı site bonus verdi bazıları odemiyo falan dediler parayı bilerek kaybettim bakttim ödemem geldi diye kaç kişi resim atti gelde delirmebenden tavsiye uyarsınız uymazsınız size kalmış sitenin güvenlik duvarı dikkatinizi cekmiyo heralde büyük oynayanlar lanet olsun der ama küçük oynayıp parasına çökülenler buhran geçirir ama beleş bonussa deneyin şasınızı ama yatırım aman dikkat
Ben çekim yaptım 356 tl 5 dk da gönderdilerKardeşim bende senin gibi biriyim sonra yok sitenin adamı falan boş konuşanlar çıkar şimdi ama demem şuki bu şekilde bı siteyi kotulemeyin he yatırım yaparsın ödeme yapmazlar resim koyarsın biseyler atarsın eyvallah başım üstüne ama bu şekilde olmaz dün bı site bonus verdi bazıları odemiyo falan dediler parayı bilerek kaybettim bakttim ödemem geldi diye kaç kişi resim atti gelde delirme
Kanka 8 bin de bu sitede çıkma sende ben 200 300 den bahs ediyorumArkadaş haklı benimde 8 binlirama çöktüler hesabımı kapttılar