- 1,679
- 1,625
- 113
Aynen bro, kasa yaparsam yatırım da yaparım zateniyi değerlendir kazanç sınırı yok ben hiç ettim sen etme
Aynen bro, kasa yaparsam yatırım da yaparım zateniyi değerlendir kazanç sınırı yok ben hiç ettim sen etme
Kimine ip cakismasi kimisine 100 ekliyorlar kimisinden 200 istiyorlar. Bir digerinden 100 lira ekle 100 lira cevrimsiz verelim diyorlar. Nereye dogru yatirip sey yapacaklarini sasirmislarFazla ciddiye almayn derim 200 lira az para degil değmez
Canli destekteki adin ne dostumYa bırakın şu tatavayı kaç yıldır oynuyorum burdan eklediler freebeti gönül rahatlığıyla yatırın 200 bu adamlar 24.000 tl yi 13 dakikada gönderdi kötüleyenler boş insandır bol şans...
Usta mantık para için fakat kumardan para kazannamazsın bu kadar basit kazansanda kazndığının 10 misli gider cebinden kendi hakim olacan benim gibi sağdan soldan bedava kovalayacan cebine elini atmayacaksın ev araba şu bu hayaliye elini cebine atarsan iş kötüZevk için oynayanlar gerçekten zengin insanlardır. Onun dışındakiler para için oynuyor, ne için oynayacak başka? Gittim deneme bonusu var diye bu Yorkbet'e üye oldum. Canlı destek için sıra bekliyordum. Adamlar ağız değiştirdiler. 100 TL yatır , kaybederse iade edeceğiz dediler. Yorkbet'in çok büyük bir site olduğunu düşünmüyorum.
Çekim gelirse yaz kardeşim200 yatırıyorum bakalım çekebilcezmi
Dostum geldi 1 dkda ödendi payfix ileÇekim gelirse yaz kardeşim
Görüntü atarmışın ödendiğine dahilDostum geldi 1 dkda ödendi payfix ile
Görüntü atarmışın ödendiğine dahil
Ya redlerin biri yatırmadan denedim 2.si papara payfix yapın dediler payfix ile verdim 1 dk surduKanki 1 dakikada geldiğine emin misin 2 kere red yemiş
Güle güle harca bro, bu site ödeme yapar zaten. Ben hiç ettim bonusu 😂Ya redlerin biri yatırmadan denedim 2.si papara payfix yapın dediler payfix ile verdim 1 dk surdu