Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışından Döviz Nasıl Havale Alırım

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,192
113
Arkadaşlar forumda anlayan varsa bana bu konuda yardımcı olabilir mi?
Şimdi benim bir arkadaşım Belçika'da bir arkadaşından dolar olarak havale almaya çalışıyor lakin sürekli EFT iptal oluyormuş para gönderen kişinin hesabına iade oluyormuş bunun yolu nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Şimdi benim bir arkadaşım Belçika'da bir arkadaşından dolar olarak havale almaya çalışıyor lakin sürekli EFT iptal oluyormuş para gönderen kişinin hesabına iade oluyormuş bunun yolu nedir bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Western union kardesm ben oyle aliyorum. Gidip bankadan cekmesin ama cok kesiyor direk western union dan gitsin ceksin

ysftls

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26
7
3
Pek bilgi sahibi değilim ama kripto göndersin gönderebiliyorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,913
953
113
Ben haftada bir nerdeyse yapıyorum
Anlatayım
1)Gönderen kişi western union uygulamasını indirsin ve hesap kartını westerne bağlasın westernin içinde var nasıl olacağı çok basit
2)Mtcn kodunu sana göndersin (paranın gönderim kodu)
3)Herhangi bir mobil bankacılığına giriş yap western union tıkla,para alımı de Mtcn numarasını gir gönderen ülkeyi gir paranın aktarılacağı hesabı seç anında banka hesabına gelir..

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,837
5,417
113
Transfer wise yeni adiyla wise uygulamasini kullansin. Western felan acemi isi.

yirmisekiz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
468
171
43
Payeer diye bir uygulama varmiş. Papara'nin global olani gibi dusun PayPal gibi yani