- 41,602
- 45,022
- 113
Günaydın dost polonyaya cagirda gelelim ensteyleNova dostumuz da burdaymis günaydın dost
Günaydın dost polonyaya cagirda gelelim ensteyleNova dostumuz da burdaymis günaydın dost
Yaptık planı dost enişte Max vurunca geleceksinizGünaydın dost polonyaya cagirda gelelim ensteyle
Tarak yedik ozamanYaptık planı dost enişte Max vurunca geleceksiniz
Ama kaç betten olduğunu söylemedi dost, umarım 1 beti falan kastetmemistir yoksa o parayla havalanini göremeyizTarak yedik ozaman
Şu anda Almanyadayim.İyi günler arkadaşlar yaşım 26 şuan optisyenim türkiyede sizlere sormak istediğim soru bu yurtdışında çalışan bir çok türk var bilirsiniz ben de yuırtdışında calısmak istiyorum paket serviscilik diyelim bu motor ile dağıtım yapan o tarz bir iş bulabilir miyim ve her gün mekana gidip 2 3 bira içsem kira vs her şey kendim ödediğim masrafları çıktığımda her gün 2 3 bira mekanda içsem kenara 400 500 euro atabilir miyim bu yurtdışı zor zor diyorlar abi zorsa neden gelmiyorlar mesala gitmeden göremiyorum tabi ama illa bilenler vardır yorum yazabilir mi bir de bu ingilizcemi çok iyi geliştirdğim taktirde masabaşı iş vs bulabilir miyim avrupa ülkesi olması şart değil kurye ülkeler arası gezebileceğim bir iş de olabilir öyle bir iş varsa
dipnot:yurtdışı için şuanlık vatandaslıgım yok nasıl gidebilirim
bu sorduğum sorulara cevap verirseniz sevvinirim
Gel buraya usta madem öyle iş mi bulamayacaksin burada beğenmiyorsan ya gel her türlü iş bulursun buradaŞu anda Almanyadayim.
Kim buraya ucuyo kaciyo para dagitiyor diyorsa ta akillarini s..yim .. Vatanin kiymetini bilin usandim burada daha. Adamlar 1700 euroya calisiyor oda donanimli usaklar ise git eve gel cay koy cikolata ye ertesi gun tekrar ayni sey. Hava desen berbat. Kisacasi kurban oldugumun vatanini ozledim.
Gezmeye geldim dostum ben zaten Turkiyedeyim.Gel buraya usta madem öyle iş mi bulamayacaksin burada beğenmiyorsan ya gel her türlü iş bulursun burada
daha dogursu amerikada nasıl akzanclar asgari ücret alan biri güzel biriktirir mi para hem eglencek 2 3 günfde bir hem de para biriktirme vsörnek veriyorum tanıdık var diyelim amerikada iş yeri olsun bu kişinni davet gönderirse gitsem güzel kazanclar elde eder miyim çalıştırsa beni önerir misiniz
kanka clublara vs kızlar var yan 2 3 bira içöerim ortalamaBira 2mi iccen 3mü orası çok önemli
Aga elin yüzün düzgünse ayarla bi kadın yap muhabbetini bağla kendine evlencem diye git işte ben böyle yaparım valla eğer ülkeyi terketmek istesem
Gezemeye gittiysen niye vızıldıyon o zamanGezmeye geldim dostum ben zaten Turkiyedeyim.
9 gunum kaldi cok sukur ki donecem .
O çocuk nişanı atar gene dönmezArkadaşım gitti nişanlısı vardı burda çocuğu getiremedik daha Almanya'dan
Bir tane türk cafe bulmuş cafe-pansiyon aylıkO çocuk nişanı atar gene dönmez