- 6,102
- 1,163
- 113
İlk adım wonn
Bol bol şansBaslangıc 250 hedef 3 adım 1000 Tl
TesekkurlerBol bol şans
Yolla reisİlk kupon geldi sıra 2 de
Sıra 2.adimda miBaslangıc 250 hedef 3 adım 1000 Tl
EvetSıra 2.adimda mi
EvetSıra 2.adimda mi
Tamamdır Dost
2.adima geçtik bile dostBol şans bız de geldik . Bugün dedenin rollerinde başarı oranı yüksek 🥳
2. Adıma geçince ne oluyor ki. Geç bişey olmaz2.adima geçtik bile dost
Roll genelde ilk kupondan takip ediliyor ya hani sonradan gelen ile ilk baştan takip edenler için haksızlık olmasın diye2. Adıma geçince ne oluyor ki. Geç bişey olmaz
Ya ne demek istiyor ki şu andan itibaren takip etsekte siz yoksunuz diyor dost2. Adıma geçince ne oluyor ki. Geç bişey olmaz
Kanka bu sitenin rolü. Adam kendi parasıyla oynamıyor. Kurallar var 5 kişiye 100. İlk defa mi katılıyoruz sence bı bak. 5*100 ne demek. 5 kişi demek. Demin de 4 kişi vardı takip eden 5. Kişiyi begenenlerden çekti adam. Kasma bu kadar okRoll genelde ilk kupondan takip ediliyor ya hani sonradan gelen ile ilk baştan takip edenler için haksızlık olmasın diye
Öyle bişey yok dost. Sitenin bakiyesi kurallar belli. 5 kişiye 100.Ya ne demek istiyor ki şu andan itibaren takip etsekte siz yoksunuz diyor dost
Anladım dost peki ne kadar yatırım yapmak gerekiyor bunun için yani 100 kazanırsak dedeslota atıp roll mu yapicaz acabaÖyle bişey yok dost. Sitenin bakiyesi kurallar belli. 5 kişiye 100.