- 4,181
- 1,743
- 113
Valla işler sıkıntı güneykoreye abdye felan sıçramış memoYarasa çorbası değilde o virüsü taşıyan hayvanı yılan yemiş Çinli ibibiklerde hemen dururmu yılanı görünce yakalayıp yemişler. Öyle bulaştığı söyleniyor adamlar fare yavrusunu sosa banıp canlı canlı yiyor
Aynen öyle benim peder köyden geldi çok kötü hasta olmuş göz altı felan morarmış hastaneye götürdüler felan tahlil 1 hafta sonra gelsin demişlerAynen bende öyle duydum. Ve benim korktuğum bizim yetkililer bunu geçiştirmeleri söylemez bizimkiler valla bak başka bir şey derler
Eyw memo valla bilmiom bu iş sıkıntı yaDoğrudur yaparlar. Twitter’da gördüm biri şikayet açmış kardeşi hastalanmış devlet hastanesi götürmüşler tahlil yapmamışlar herkese yapamayız felan demişler. Ateşini de yanlış ölçmüşler Kadın özele götürmüş kardeşini domuz gribi çıkmış Kardeşinde. Geçmiş olsun merto
Abi çoktan türkiyeye bile yayıldı bu konu çok önemlibu gun bizm buradaki hastahanede 2 kisi karantinaya alindi haberlere bile cikti
Aynen bugun bende denedim olmuyorŞu ppyi de değiştiretim başkana yazıyım da başka türlü değiştiremiyom mg
aynen . ama o hastahane cok kotü. doktor yok stajerler calisiyo ilaclara google dan bakiyolarAbi çoktan türkiyeye bile yayıldı bu konu çok önemli