- 4,181
- 1,743
- 113
Nick yeşil yaptıgımız için değiştiremiyoruz başkan ayar çekecem dediydi baya oldu hala düzeltilmemişAynen bugun bende denedim olmuyor
Nick yeşil yaptıgımız için değiştiremiyoruz başkan ayar çekecem dediydi baya oldu hala düzeltilmemişAynen bugun bende denedim olmuyor
Abi türkiyeye Bi yayılırsa sonumuz olur vallakameralr vs vardi kame
aynen . ama o hastahane cok kotü. doktor yok stajerler calisiyo ilaclara google dan bakiyolar
5 sezon izledim bana yeter 5 sezonluk bilgim var beylerHakkıdır beyler izleyip ders alalım Ekli dosyayı görüntüle 53053
ölümcül deney filmindeki olayAbi türkiyeye Bi yayılırsa sonumuz olur valla
Hahaha adamsın kanka5 sezon izledim bana yeter 5 sezonluk bilgim var beyler
yazacagimi yazdin vallaZombi değil de . Ya zaten adamlar yıllardır dizilerde filmlerde işedi bu konuları. İnsanların ürettiği virüslerden olduğuna Emin’im belki de deneme amaçlı yapıyorlar. Panzehir zaten vardır adamlarda. Tabi yine parası olan kurutulur fakirler her zaman ölmeye mahkumdur
Dönüştülermi acababu gun bizm buradaki hastahanede 2 kisi karantinaya alindi haberlere bile cikti
Dur kanka hemen bakıyorum@emreyagmur fringe diZisinin ilk bölümünü izle gör neler olacağını
bende forumdaki kara00 i bulup oldururum . gece gece takti kafayıBöyle bişey olursa ilk işim mahalle bakkalını öldürmek olur mg kazıkcısı
strec gibi biseye sarip goturduler adamlariDönüştülermi acaba