- 6,416
- 2,549
- 113
Bana Bayadır ne çekiliş ne bişey çıkar oldu forumda bi çekiliş oluyor 10 15 sayfa katılan mgKanka zaten o an sende oraydin biri ATM gök falan diyor herifi 2 senedir görmedim yemin ederim
Bana Bayadır ne çekiliş ne bişey çıkar oldu forumda bi çekiliş oluyor 10 15 sayfa katılan mgKanka zaten o an sende oraydin biri ATM gök falan diyor herifi 2 senedir görmedim yemin ederim
Bana Bayadır ne çekiliş ne bişey çıkar oldu forumda bi çekiliş oluyor 10 15 sayfa katılan mg
Kanka evdeyim uzaniyorum çocuk uyuyo hanımla salonda uzanıyorum aqHasta olmazsin. Ama dışarda yalama kolu komsu yanlis anlar gece gece
Hiç yapmadım ben anlamam o işlerden@mes rolling bekliyoruz
İrfan sen çekiliş yaparsın, çekilişe katılmazsınBana Bayadır ne çekiliş ne bişey çıkar oldu forumda bi çekiliş oluyor 10 15 sayfa katılan mg
Kanka çözdüm ben hep ortadan atıyor isimleri bir tane baştan bitanede sondan gerisi he ortadaBana Bayadır ne çekiliş ne bişey çıkar oldu forumda bi çekiliş oluyor 10 15 sayfa katılan mg
Portland reis Bi roll çek be gece gece keyfimiz yerine gelsinHiç yapmadım ben anlamam o işlerden
Demekki inanmiyon sana cikacagina . Inanirsan cikar bi gün sanadaBana Bayadır ne çekiliş ne bişey çıkar oldu forumda bi çekiliş oluyor 10 15 sayfa katılan mg
Katiliyorum cekilisyap . Ayni yerlerden seciyo . Sitelerin etkinliklerinde hep ayni isimler cikiyo cogu zaman.Kanka çözdüm ben hep ortadan atıyor isimleri bir tane baştan bitanede sondan gerisi he ortada
O yüzden bı haftaya hepten cozucem yakında hep benim ismimi göreceksinizKatiliyorum cekilisyap . Ayni yerlerden seciyo . Sitelerin etkinliklerinde hep ayni isimler cikiyo cogu zaman.
Kanka burdayım vallahi bir yere gitmedim@emreyagmur bırak şimdi filmi
Aaa hasta Kasımpaşali kanka bizim semtte dilenci yok herkes sinyalciMes parayı atsın katlansın nasiplenek