- 1,943
- 706
- 113
Takip edicem hiç bir beklentim yok yanlış anlaşılmasın . Sadece bol şans demek icin yazdim..iyi geceler
Xman yerine sana atarım gelirse sende papara atTakip edicem hiç bir beklentim yok yanlış anlaşılmasın . Sadece bol şans demek icin yazdim..iyi geceler
Teşekkür ederim dediğim gibi sadece destek amaçlı şans diledim. Başka arkadasa atabilirsin gelince . Tekrar iyi sanslarXman yerine sana atarım gelirse sende papara at
bunlar neye gore oynuyorsa hıc anlamıyorum artık nba'ı oynamayacamda zaten artık. gecen gun torontoya. 119.5 uss oynadım tkım sayısı 2dk sayı atmadı. bostonada takım sayısı almıstım 2sayı atmadı 1,10 kala az once lakers'a 116.5 ust aldım 114de kaldı son ceyrek 5tane atıs kacırdı gerı zekalılar davis ve lebron kacırandaHay Allah kahretsin 1 gram moralim kalmafı
Abi biliyordum böyle olacağını beklicektim ben eski mesajlara dön bak Allah için ya sinir hastası etti beni maçbunlar neye gore oynuyorsa hıc anlamıyorum artık nba'ı oynamayacamda zaten artık. gecen gun torontoya. 119.5 uss oynadım tkım sayısı 2dk sayı atmadı. bostonada takım sayısı almıstım 2sayı atmadı 1,10 kala az once lakers'a 116.5 ust aldım 114de kaldı son ceyrek 5tane atıs kacırdı gerı zekalılar davis ve lebron kacıranda