Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Zaniolo'nun Satış Bedeli Esnetildi

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,805
153,410
113
1691138544172.png

Galatasaray, Zaniolo'ya gelen takas tekliflerini geri çevirdi ancak 30 milyon euro'luk bir satışa sıcak bakıyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a imza atan Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılması gündemde.
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre, 24 yaşındaki oyuncu için 30 milyon euro'ya ulaşan teklifler değerlendirmeye alınacak.

Yönetim daha önce Zaniolo için İtalya'dan gelen takas önerilerini çevirmişti. Yönetimin düşüncesinde değişiklik yok ancak serbest kalma maddesinde 35 milyon euro yazan oyuncu için fiyatta esnetilme yapılacak.
Futbolcunun satılma ihtimaline karşılık, geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Rashica gündemdeki yerini koruyor.
Juventus ve Milan'ın ilgilendiği Zaniolo'yu G.Saray'a getiren menajer Gardi, İtalyan oyuncuyu Suudi pazarına sokmaya çalışıyor.

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Nelsson içinde teklifler değerlendirilecek bir diğer dediğine göre. Yeri doldurulamayacak oyuncular değiller kulüp kazanacaksa neden olmasın

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,668
66,075
113
Ekli dosyayı görüntüle 371777

Galatasaray, Zaniolo'ya gelen takas tekliflerini geri çevirdi ancak 30 milyon euro'luk bir satışa sıcak bakıyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a imza atan Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılması gündemde.
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre, 24 yaşındaki oyuncu için 30 milyon euro'ya ulaşan teklifler değerlendirmeye alınacak.

Yönetim daha önce Zaniolo için İtalya'dan gelen takas önerilerini çevirmişti. Yönetimin düşüncesinde değişiklik yok ancak serbest kalma maddesinde 35 milyon euro yazan oyuncu için fiyatta esnetilme yapılacak.
Futbolcunun satılma ihtimaline karşılık, geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Rashica gündemdeki yerini koruyor.
Juventus ve Milan'ın ilgilendiği Zaniolo'yu G.Saray'a getiren menajer Gardi, İtalyan oyuncuyu Suudi pazarına sokmaya çalışıyor.
35 milyon euro sat sat gitsin 😇

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,477
4,325
113
maks vercekleri 25 milyon bna sorsan 5milyon bile etmezde neyse

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,083
5,766
113
arap takımları dünya çapında şöhretli oyuncuları tercih ediyor genelde en son maneyi aldılar zaten zaniolo gibi oyuncuları alacaklarını sanmam istedikleri profilde değil

cyber5757

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
430
63
gelmiş yine boşşşşş her forumda var böyle sağa sola salça olan boşşşşlar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,806
2,163
113
Bu adama ben 20 den fazla vermem bir galatasarayli olarak soyluyorum 30 a direk yanina paf takımının hepsinide yollarim

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
adam ben oynamıyorum gideceğim der 15 verirler gider