- 8,005
- 3,627
- 113
Link kullanılmıyor telegram link de çalışmıyor
Sponsor oldu bura reis 😀6 bin yap 300 çek mükemmel bonus
Matah bişeymiş gibi 6 Mayıs filan yazıyorlar
Size prim verenin anasını...
Sana nasıl bir küfür etsek de rahatlasak diye düşünüyorum suan
6 mayısta açılcakda ne oldu bonus avcılığımı yapican ne acelen var???bu site ne zaman açılacak gelecek sene mi
evet ben bonus avcılığı yapıcam sanane bundan sazan gibi herkesin sorusuna atlıyorsun ?6 mayısta açılcakda ne oldu bonus avcılığımı yapican ne acelen var???
Benim bir yeri savunduğum yok adamlar demiş 6 mayısta açılacak açılır bonusu alırlar acele neyevet ben bonus avcılığı yapıcam sanane bundan sazan gibi herkesin sorusuna atlıyorsun ?
Forum degilmi kardeşim burası adamlar 500 deneme bonusu demiş binlerce kişi üye olmuş çıkıp bir kişi açıklama yapmıyor deneme bonusunun ne zaman verileceği hakkında.
sende bunları savunur gibi konuşuyorsun.
adamlar dememiş üyeler demiş sorun orda zaten site daha açılmadan sponsor olmuşlar ama ilgilenen yok.Benim bir yeri savunduğum yok adamlar demiş 6 mayısta açılacak açılır bonusu alırlar acele ney
sadece merak ettim tartışmanıza gerek yok6 mayısta açılcakda ne oldu bonus avcılığımı yapican ne acelen var???
yok demek istediğim açıldında değişen bişey olmucak herkes konuya çökmüş sırf deneme bonusu içinsadece merak ettim tartışmanıza gerek yok
5 K yap 150 yatır 250 çek gibi saçma birşey olur muhtemelenalmabet gıbı olur buda .d