- 8,093
- 3,668
- 113
Eşim hep yanımda şimdi bahçeye çay getirdi,onun baba evimdeyim.Bu dayımı sonu kötü dayıcım evliyim de diyon arada git eşinle sohbet muhabet et
Ekli dosyalar
-
791.2 KB Görüntüleme: 28
Eşim hep yanımda şimdi bahçeye çay getirdi,onun baba evimdeyim.Bu dayımı sonu kötü dayıcım evliyim de diyon arada git eşinle sohbet muhabet et
Forum Bshiste paylaşınca renkler değişiyor rakı gibi beyaz olmuş tavşan kanı cay)Eşim hep yanımda şimdi bahçeye çay getirdi,onun baba evimdeyim.
çayın siyanürü fazla olmuş kral dokunmasın 😨Eşim hep yanımda şimdi bahçeye çay getirdi,onun baba evimdeyim.
Öyle içerim.simdi deçayın siyanürü fazla olmuş kral dokunmasın 😨
Özel sektör kendi branşımda asker önce 2 yıl.30 yasinda 8 aylık asker olduk İzmir de denizci.13 ağustos 93 ilk memuriyet.tam 30 yıl olacak.15 ağustos emeklilik ayrılış..Çay demlerken sıcak su koyup demlige üstüne biraz soğuk su ardından yavaş yavas sıcak su ilave edin.
Önce çay koyup üzerine sıcak su koyarsanız çay haşlanır bilesiniz.cay fabrikasında bilr 7 ay çalıştım çok eskiden..Bağdat caddesinde de bir yıl mutfak eşyası pazarlamasını yaptim.6 kişinin günlük toplam satışının 2 kati tek başıma yapardım.
İlk işim Beyoğlu'na By Mateo ( rum-y.mimar) onun yanında ihracat elemanliğı 3 ay sürdü o bir gün bana bağırıp caginca ben de ona bağırdım işten atıldık yoksa çok iyi para veriyordu..Bir çok pazarlama şirkette çalıştım sonraları müdürlük ve seminer verirdik elemanlara..
Türkiye de " inkılap tarihi " dersinden de okuldan tek fak.den atılıp aftan dönen başkası yoktur. Kompozisyon sorsa hoca en iyi puan alirdik .olmadık ezber sorardı.
Soru şuydu: İzmiri işgalini M.Kemal Atatürk e kim haber verdi?
Cevap: postacı Hacı Muhittin Efendi..
...Ben bunları size ne diye anlatıyorum ki sanki .." bonus varmi bonus dan bahset" bahset diyor gibisiniz..)Özel sektör kendi branşımda asker önce 2 yıl.30 yasinda 8 aylık asker olduk İzmir de denizci.13 ağustos 93 ilk memuriyet.tam 30 yıl olacak.15 ağustos emeklilik ayrılış..
4/5 biterKorner 7.5 üstEkli dosyayı görüntüle 369255
Yapıyorsun bu sporu dayı bolsans çay koy cayyyKorner 7.5 üstEkli dosyayı görüntüle 369255
Gol 3-2 keşke kombine olsaydiKorner 4/4 kazandı.100 tl.bastim.4/5 bitecek.Ekli dosyayı görüntüle 369257
Yenen takim korner derken dayi tam anlatirmsin200 bastık.1490.40 ₺
Her zaman yenen takımın korneri az olur Ekli dosyayı görüntüle 369237
5/4 oldu 8.5 rahatmisGol 3-2 keşke kombine olsaydi