- 21,053
- 17,366
- 113
Dayıcım şu kumarı oynuyorsun be
Tl.karsikigi 889 tl.ediyirGünaydın arkadaşlar Fastex hesabında aylar önce 33 ftn birikmişti.Bunu faffbete transfer ettim.Valla unutmuşuz.25 temmuzda sanırım çeki. Yapılabilecekti aklıma geldi yaptim
Bilgilendirme için teşekkürlerTl.karsikigi 889 tl.ediyir
TebriklerVay ve big bass Xtreme de 114 ftn kazandım.toplam bakiye 151 ftn oldu.ustelil fresoin satın almadim.Ekli dosyayı görüntüle 369913
Tebrikler abiÇekim yaptim.payfix den 3920 tl.ederi varEkli dosyayı görüntüle 369921
Dost vbet basliga yazmam kapalı adminler.oyle uygun görmüşler..Bekleyeceksin dediler .Sonuç değişmeyecek ama.. Şikayetim kalsa idi en azından destek başlığı mecbur cevap yazacakti..Alınmış bana hiç bir forumdan bu konu hakkında cevap vermeyecek mis @Vbet Türkiyesiteyi soymuşsun resmen
Ne diyorsun dostum.ben vbet hesabı kapattim siteye kızgınlıktan.Dost vbet basliga yazmam kapalı adminler.oyle uygun görmüşler..Bekleyeceksin dediler .Sonuç değişmeyecek ama.. Şikayetim kalsa idi en azından destek başlığı mecbur cevap yazacakti..Alınmış bana hiç bir forumdan bu konu hakkında cevap vermeyecek mis @Vbet Türkiye