- 11,413
- 15,295
- 113
site eskiden sponsordu, sponsorluk bittikten sonra tokata başlaıp kapattılar burayı
Ben diycekdim sen demissin.site sikintili arkadaslar dikkat edin derim.adamlarin sayfasinda mucevher satisi var bu kadar kolpa olunmaz be 😁site eskiden sponsordu, sponsorluk bittikten sonra tokata başlaıp kapattılar burayı
kapalı zaten site faaliyet vermiyorBen diycekdim sen demissin.site sikintili arkadaslar dikkat edin derim.adamlarin sayfasinda mucevher satisi var bu kadar kolpa olunmaz be 😁
Hmm demekki islerini gormusler.konuyu kim ne diye hottlatmis acaba kesin guncrl link sormusdur 😁kapalı zaten site faaliyet vermiyor
yeni site buldum diye bugün paylaşmışlar, gerçekten yok yeni bir siteHmm demekki islerini gormusler.konuyu kim ne diye hottlatmis acaba kesin guncrl link sormusdur 😁
Abi millet oynuyorda kimin dugununde oynuyorlar haberleri yok cok ilginc seyleryeni site buldum diye bugün paylaşmışlar, gerçekten yok yeni bir site
Asagida en sagdaki MenudeNerde hani destek dost hala yok
Dost yattımıÇekim verdik bakalım yatacak mi
Doğru diyon haaeskiden uyeligi bulunanlar da denesin veritabanini degismisler sanirim ben deneedim uye oldu
Var da bonus varmı bilmiyoz 100 kişi var önümdeuye olsan ne olcak canlı destek yok