- 1,350
- 856
- 113
dostlar bigger bass ta 850 tl yaptım bakiyeyi eritmek istemiyorum taktik lazım kazançlar sadece pragmatic play de geçerli help!!! Satın alım da da sıkıntı yaratırlar gibi
bi oyuna gir spin al şansdostlar bigger bass ta 850 tl yaptım bakiyeyi eritmek istemiyorum taktik lazım kazançlar sadece pragmatic play de geçerli help!!!
Sweet girdim 1 tl bet aldım 1079 tl verdi şansımadostlar bigger bass ta 850 tl yaptım bakiyeyi eritmek istemiyorum taktik lazım kazançlar sadece pragmatic play de geçerli help!!!
Ben rulet çevirdim pragmatik canlı da sıkıntı çıkar mıdostlar bigger bass ta 850 tl yaptım bakiyeyi eritmek istemiyorum taktik lazım kazançlar sadece pragmatic play de geçerli help!!! Satın alım da da sıkıntı yaratırlar gibi
Ayak yapıyorlar bence ödemez bunlar ama deneyeceğimSabah 09:00 da çekim verin dedi bakalım inş bişey olmaz
Dost sana lafımız yok emeğine sağlıkKodu girene eklendi aslında sana niye eklenmedi bilmiyorum
Ben genelde böyle sitelereAyak yapıyorlar bence ödemez bunlar ama deneyeceğim
Bitirmiş çok kişi üye olunca beklemiyorlardi sanırımKod gecerli değil diyo
Tebrikler abi de bunun yeri bura değilTeşekkürler
Wild Walker gir 1.25 ten,dostlar bigger bass ta 850 tl yaptım bakiyeyi eritmek istemiyorum taktik lazım kazançlar sadece pragmatic play de geçerli help!!! Satın alım da da sıkıntı yaratırlar gibi
Benim aynı taktik ama ben 200 cekeceksem 1000 olarak geri atarsam diyorumBen genelde böyle sitelere
çekim gelince geri atsam hosgeldin bonusu alabilirim dimi
diyorum çekim hemen geliyor sonr bi da ugramiom🤣
Aynen aynen bende öyle diom😂🤭Benim aynı taktik ama ben 200 cekeceksem 1000 olarak geri atarsam diyorum
bonus avcısı dünde diğer bonusu yapmışsın 😀İnş sabah öder hesapta 5 dkda 1079 tl yaptık bakalım
Sitenin lisansı bile yok ben göremedimArkadaslar mail gelmiş ben aldım olmadı üye olurken kodu girmeniz lazım 1000 yap 250 çek başarılar
Kod: zilyonetbetciofs