@Zingabet DestekHesap onayı için mail attım onaylarsanız sevinirim sayın destek @Zingabet Destek
[email protected]
K.adi Mhmmtyalti33
Canlı Destek hattımız'dan onaylatabilirsiniz.Şuanda canlı destek hattımız uygundur
45 kişi ile açılıyor uygunluk ?Canlı Destek hattımız'dan onaylatabilirsiniz.Şuanda canlı destek hattımız uygundur
@Zingabet Destek bize niye ilgi gistermiyonuz dunden beri? Cevap bile vermiyob
Cekim paylas bonusu ne kdr ekleniyorYigidi öldür hakkını yeme bonus sıraları vs yoğunluk dan Bonusu geç aldık ama çekim yaptık 2 dkda ödendi çekim paylaş bonusu için mail attım canlı destege rica ettim hemen eklediler 150 tl de ondan çektim ve 2 dkyı geçmedi hiçbiri
Umarım böyle devam edersiniz ve piyasada uzun süre kalırsınız teşekkür ederim @Zingabet Destek
2 gündür mail attik onaylamalarini bekliyouz hangi yigitten bahsediyon??Yigidi öldür hakkını yeme bonus sıraları vs yoğunluk dan Bonusu geç aldık ama çekim yaptık 2 dkda ödendi çekim paylaş bonusu için mail attım canlı destege rica ettim hemen eklediler 150 tl de ondan çektim ve 2 dkyı geçmedi hiçbiri
Umarım böyle devam edersiniz ve piyasada uzun süre kalırsınız teşekkür ederim @Zingabet Destek
Hesap Onayınız için mail adresi rica edebilirmiyim.2 gündür mail attik onaylamalarini bekliyouz hangi yigitten bahsediyon??
Deneme bonusuna hem yatırım sarti hem belge istiyor üzerine bosu bosuna bekletiyor
Hesap onayı icin canlı destek tc isim.soy isim dogum tarihi istedi talebiniz iletilmisdir dedi. Onaylanacakmi bu sekildeHesap Onayınız için mail adresi rica edebilirmiyim.
25Cekim paylas bonusu ne kdr ekleniyor
Site benim değil onayı zaten canlı desteğe baglansaydın hemen yardımcı oluyorlardı ben finans kısmına bakarım ve hakkını veririm2 gündür mail attik onaylamalarini bekliyouz hangi yigitten bahsediyon??
Deneme bonusuna hem yatırım sarti hem belge istiyor üzerine bosu bosuna bekletiyor
Site benim değil onayı zaten canlı desteğe baglansaydın hemen yardımcı oluyorlardı ben finans kısmına bakarım ve hakkını veririm
Tarafınızdan gelen bir mail bulunmuyor.Göderim sağladıkdan sonra tekrar dönüşyaparmısınızEkran görüntüsunde ne yazdigini oku?
Hemen mi onayliyorlar??
3 gun gecti hala 40 dan basliyor sira gelen kadar baglanti kopuyor.
Paranı alinca empatini kaybetme knk