Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ziraat Bankası Hesabim Açıldı Beyler /Yamanbaba

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Az önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var

YuMii01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,984
4,851
113
Az önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var
Hahahahaha 😂tebrikler baba

Gfbridvan1907

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,938
7,875
113
Bizde tebrik ederim

ka1gan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,214
1,135
113
ben demiştim sana dostum gözün aydın

lolo2735

kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
957
439
63
HAYIRLI OLSUN :))

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,335
3,512
113
Gözümüz aydın şansımız bol olsun yamanbabaa

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,837
5,813
113
Çok sevindim senin adına.Rabbim gönlüne göre vermiş.İyi insan her zaman kazanir 🙏O kadar kişiye yardımcı olmuşsun gerçekten belki içinde ihtiyacı olana denk geldi.Hayirlisi olsun hakkında 🤲

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Hepinize sonsuz teşekkür ederim , iyiki varsınız canım kardeslerim bundan sonra ki çekilişleri mefete gibi uygulamalar üzerinden yapacağım bilginiz olsun herkes kendine mefete açsın ;)

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Çok sevindim senin adına.Rabbim gönlüne göre vermiş.İyi insan her zaman kazanir 🙏O kadar kişiye yardımcı olmuşsun gerçekten belki içinde ihtiyacı olana denk geldi.Hayirlisi olsun hakkında 🤲
Çok teşekkür ederim rüya valla hesap kapalıyken hiç bir islem yapmadım 2 gündür :) mefete uygulaması üzerinden gönderim yapacağım lütfen herkes mefete açsın akşama hazır olsun

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,837
5,813
113
Çok teşekkür ederim rüya valla hesap kapalıyken hiç bir islem yapmadım 2 gündür :) mefete uygulaması üzerinden gönderim yapacağım lütfen herkes mefete açsın akşama hazır olsun
😊🙏Papara payfix var mefete hiç bilmiyorum ve ne kadar güvenli onuda bilmiyorum 🤔

Yamanbaba

🄺🅁🄰🄻🄸🄽🄸🅉 🄶🄴🄻🄳🄸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,022
2,020
113
Ona yollamadınmı
Çekilişe katılmadı ki konumuza atlayıp beddua etmeye başladı ne sebeple ne niyetle bilmiyorum kendisini şikayet ettim zaten , benim ne zararım oldu da inşallah bloke kalkmaz diye dua ediyor anlamam