- 8,837
- 5,813
- 113
Güle güle kullanın 🙏 Rabbim daha iyilerine nasip etsin
Güle güle kullanın 🙏 Rabbim daha iyilerine nasip etsin
Hiç yoktu ki kendisi yazmamistiYokmuydu 30 kişi icinde ondan demiştir
Amin amin iyiki varsınız cansiniz hatta bu saatten çekiliş yapalım diye düşünüyorum 1 kişiyeGüle güle kullanın 🙏 Rabbim daha iyilerine nasip etsin
Güle güle kullan dost
Hayırlı olsun
Bekliyoruz bakalımmm ahahahAz önce bankaya gittim hemen açtılar ya birde bana yaman bey maşallah vurgun yapmışsınız devam edin böyle sayenizde Ziraat bankasında altın satabiliyoruz 20 tane Cumhuriyet altını almışsınız bir daha böyle birşey yaşanmayacak kusura bakmayın özür dileriz hesabınızı aktif ettik dediler birde capuccino ismarladilar geldim şimdi. 😁 Akşama show var
Aynen kardeşim ordan bana Bi samsun 216Ulan üç beş kuruş alcam diye ben hale düşüyorsunuz gülüyorum size
Bankadan daha güvenli olduğu kesin çünkü çok kesinti oluyor benim Ziraat bankası Süper Şube 500 bin TL bile yollayabilirim yollayinca da 1 TL işlem ücreti almıyor o güzelliği var ama diğer saydıklarım mefete 5.000tl de 50tl kesiyor😊🙏Papara payfix var mefete hiç bilmiyorum ve ne kadar güvenli onuda bilmiyorum 🤔
O bahsettiğim şahıs dediğin gibi işte 3-5 kuruş alacak alamadı diye belliki öyle konusmusUlan üç beş kuruş alcam diye ben hale düşüyorsunuz gülüyorum size
Sana marbloro alırım kardeşim sen yeterki isteAynen kardeşim ordan bana Bi samsun 216
Malbora var istersen gel vereyimAynen kardeşim ordan bana Bi samsun 216
İyiymiş bilmiyordum çok şikayet okudum onunla ilgili onun icin düşüncem papara gibi mi odaBankadan daha güvenli olduğu kesin çünkü çok kesinti oluyor benim Ziraat bankası Süper Şube 500 bin TL bile yollayabilirim yollayinca da 1 TL işlem ücreti almıyor o güzelliği var ama diğer saydıklarım mefete 5.000tl de 50tl kesiyor
Valla mefete şuana kadar temiz sorun yok ne şikayetiİyiymiş bilmiyordum çok şikayet okudum onunla ilgili onun icin düşüncem papara gibi mi oda
Çıkart gösterMalbora var istersen gel vereyim
O zamanlar indirmek için girdiğimde yorumları okudum onun için indirmemistimValla mefete şuana kadar temiz sorun yok ne şikayeti