- 3,948
- 1,395
- 113
2 nisandan beri bekliyorum yok
nerede yazıyor bu? Kafalarına göre iş yapmış embesillerHocam öğrenci kriteri çıkarmış . Öğrenciysen ihtiyacın olmaz sanki paraya.
valla arkadaslar bende 1 nisandan beri beklıyorum bizim dayı 12 sinde basmurmus onaylanmıs yani hala devam verilmeye beklıcez yapacak bırsey yokBende 1 nisandan beri bekliyorum ama umudum bitti artik. Zaten 3-4 bankayla icralığım.. Sanmiyorum gelmez bana ve benim gibilere.
Alanlar güle gule harcasın.
Kim istiyor ziraat miBenim onayladi gelir belgesi istiyor
Sonunda olumlu dedi ve çektim 5k başvurdum ve aldım 5k geri ödemesi 5.6 falan herkes alacak inanın benim başka bankaya borcum var gecikmeli ben bile aldiysam[/QUOTE
Abi banada olumlu yazdı ama nasıl yapıcaz acaba yarın gcer dedı hesabınzıa sanada ole yazdımı abıarkadaslar degerlendirme olumlu yazısı cıktıgı zaman olumlu oluyor degilmi atmden nasıl cekıyoruz bi yardımcı olurmusunuz ?
ceken varmı daha dogrusu ziraat atmden hesabımız yok ama
yok yazmadı hesap yok nereye gecıcek kı atmden kartıs ceken arkadaslar vardı burada onlar bı anlatsa neyapacagımızıAbi banada olumlu yazdı ama nasıl yapıcaz acaba yarın gcer dedı hesabınzıa sanada ole yazdımı abı
Abı bana numaranı atarmsın wpden konusalımyok yazmadı hesap yok nereye gecıcek kı atmden kartıs ceken arkadaslar vardı burada onlar bı anlatsa neyapacagımızı
No kullanmıyorum dostumAbı bana numaranı atarmsın wpden konusalım
Tammm abı degerledırma olumlu yazdı kullanma talebını ılettım yarın hesabınıza gecıcektır ılk taksıt tarıhı 13-11-2020 yazdı bun kadar abi arkadasalr varsa bıle yardımcı olsun lutfenNo kullanmıyorum dostum
hesabın varsa gecer ozaamanTammm abı degerledırma olumlu yazdı kullanma talebını ılettım yarın hesabınıza gecıcektır ılk taksıt tarıhı 13-11-2020 yazdı bun kadar abi arkadasalr varsa bıle yardımcı olsun lutfen