- 87,092
- 66,517
- 113
Kazanırsak 3 paket parliament sana hatırlatAnkaragücü besiktasa ters geliyor kesinlikle turu geçen taraf Ankara temsilcisi olacaktır. Kupayı da Trabzon kazanır
İşin içinde Galatasaray Fenerbahçe olmayınca Türkiye kupası iptal edildi de diyebilirlerBesiktas ve Trabzon'dan hariç bir takım kupayı kazansın
Nova - Finans ,dan 20 kişiye Roll bakiyesi
Ankaragücü diyenlerden 20 kişi konudaki
Karagümrük diyenlerden 20 kişi konudaki
Maalesef, besiktas ne kadar kotu durumda olursa olsun. Bilmediginiz şudurBesiktas ve Trabzon'dan hariç bir takım kupayı kazansın
Nova - Finans ,dan 20 kişiye Roll bakiyesi
Ankaragücü diyenlerden 20 kişi konudaki
Karagümrük diyenlerden 20 kişi konudaki
Sadece taraftar olarak bir yorum yapmışsın Trabzon ve Beşiktaş ikisinden birisinin sacmalayip yarı finalde elenecegini düşünüyorum ben ama olurda Trabzon Beşiktaş finali olursa iki takım da yarı yarı kazanma şansına sahip olup maçın favorisi olmaz Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor bu dört takım arasında oynanan hiçbir finalde bir taraf ağır favori değildirMaalesef, besiktas ne kadar kotu durumda olursa olsun. Bilmediginiz şudur
Büyük takimlar deneyimli tecrubeli takimlar finallerde baskı stres heyecan arzularını duygularını bastirmayi biliyorlar hissetmiyorlar. Ama bu finalleri pek oynamayam takimlar finale gelince cok odaklanmaya çalışıp sahada sacmalamaya başlıyorlar. Bundan dolayi Beşiktaş favoridir.
Trabzonda yuzde 20 bi oranla alabilir.
Fakat diger takimlar evlerine giderler.
Öyle ama varsayımim trabzonun finale cikamamasi olasigi ile yuzde 20 dedim.Sadece taraftar olarak bir yorum yapmışsın Trabzon ve Beşiktaş ikisinden birisinin sacmalayip yarı finalde elenecegini düşünüyorum ben ama olurda Trabzon Beşiktaş finali olursa iki takım da yarı yarı kazanma şansına sahip olup maçın favorisi olmaz Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor bu dört takım arasında oynanan hiçbir finalde bir taraf ağır favori değildir
Banada hatırlat taşı elersek 4 paket malboro 😁Ankaragücü besiktasa ters geliyor kesinlikle turu geçen taraf Ankara temsilcisi olacaktır. Kupayı da Trabzon kazanır
Favori biziz 😎Sadece taraftar olarak bir yorum yapmışsın Trabzon ve Beşiktaş ikisinden birisinin sacmalayip yarı finalde elenecegini düşünüyorum ben ama olurda Trabzon Beşiktaş finali olursa iki takım da yarı yarı kazanma şansına sahip olup maçın favorisi olmaz Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor bu dört takım arasında oynanan hiçbir finalde bir taraf ağır favori değildir
Kupa bizim bizim 😁@emraherden 4 paket marlboro @BORDOMAVİ 3 paket parliament şimdiden hazırlayın derim çünkü şaka yapmamakla beraber kesinlikle Ankaragücü besiktası yenecek ve Trabzonspor kupayı kaldıracaktır
İyi olur dostluk kazanır kim alırsa alsınTrabzonspor Ankaragücü finali bekliyorum