Kanka yaşadım canlı destekten dogruladim bonus eklendisms dogrulama gelmiyor ayni sorunu yasayan var mi
Kanka yaşadım canlı destekten dogruladim bonus eklendisms dogrulama gelmiyor ayni sorunu yasayan var mi
Serefsiz patron ayıp yapmış kanka sana aynen haklısın ne diyim 700 ilaç gibi gelir sana yokluktaBen kaldım dostum onun çocuğu patron maaşı yatırmadı 3 hafta da dükkan kapalı şuan 700 benim için ilaç
benimde aynısms dogrulama gelmiyor ayni sorunu yasayan var mi
Zaten oyunlr vermiyor saçmalıyor sitelerYuh be iyice abarttılar arkadaş. 7k yapsam içim yanar lan 700 çekcem diye
sugar rash 1000 de bin tl spin aldım namussuz 8500 tl ödedi çekm verfik 🤣Slotları sahte zaten egt de bugune kadar duşmeyen jackpot bunda 3 kere düştü ..
para tam 2 dkıka 25 sanıyede geliyor. şans kanka tamamenZaten oyunlr vermiyor saçmalıyor siteler
İlki 2 ikincisi 10Kac dkya geldi
Evet anapara kalıyor istediğin gibi devam700 ü çektim kalanla oyna başliyor muyum şimdi istediğim gibi
Kendisine saygısı olmayan, cebinde metelik olmayan, son kuruşları kalan arkadaşlar kullansın. Diğer türlü amelelik 😅LİNK : https://cutt.ly/keai3sIL
Not: Admin tarafından güncellendi forum linkidir.
Freespin şartları bu şekilde nakit şartlarını bilmiyorum alırsanız gözükür promo kısmında Ekli dosyayı görüntüle 560052