- 2,122
- 1,156
- 113
sağlık olsun kardo bir dahakine daha çok kazanırsın inşYa geldi Bi gol daha iptal oldu daha üst olmaz gitti 500 TL ne güzel 100 çekecektim yine hüsrannnn
sağlık olsun kardo bir dahakine daha çok kazanırsın inşYa geldi Bi gol daha iptal oldu daha üst olmaz gitti 500 TL ne güzel 100 çekecektim yine hüsrannnn
İste değerli arkadaslar gördünüz bu zavalli malıişte bu şekil bir yaratıkyav yeter boş yapma ananı siktirtme bana amına koduğumun sıpası sen kimsin benim karnımı doyurcan.göt oğlanı bonuslarla karnını doyuruyor burda gevezelik yapıyor yol al canımı sıkma
Jojo ve matbet freebetlerini bekliyorum bu sefer cekcem bu iki siteden inat ettim matbet steam tover oyununa eklemiş freespini 2 TL cıktı amksağlık olsun kardo bir dahakine daha çok kazanırsın inş
Boşluk bir durum yok bos insan işte terbiyesizlik yapmak istedi onu revize ettik o kadarBirader hadi işinize bakın kavga etmek istiyosanız cıkın sokağa birine sataşın boş muhabbet yapmayın burda
2 tl nedir ya küfür eder gibi adamın birine büyük kazanç gelmiş 2.74 lira çıkmışJojo ve matbet freebetlerini bekliyorum bu sefer cekcem bu iki siteden inat ettim matbet steam tover oyununa eklemiş freespini 2 TL cıktı amk
O nasıl büyük kazanc amk2 tl nedir ya küfür eder gibi adamın birine büyük kazanç gelmiş 2.74 lira çıkmış
Tamam uzatmayınBoşluk bir durum yok bos insan işte terbiyesizlik yapmak istedi onu revize ettik o kadar
Aynen haklsın kardeşim bununla uzatılmaz artık kaale alınmayacaktırTamam uzatmayın
Lan daha Bi kere çekim yapmadım ben vazgeçtim freespin kazancından elli kere bonus aldık ne gudubet site cekemedim gittiher halde eski freespinlerden çok kazanç sağladılar şimdi para vermeyen oyuna eklemişler.Gerçi matbetten spinlerden hiç doğru düzgün para alamadım
geçenki freebet te 98 liradan döndüm 2 lira gelmedi laLan daha Bi kere çekim yapmadım ben vazgeçtim freespin kazancından elli kere bonus aldık ne gudubet site cekemedim gitti
Hahah 2 lira kazanmak icin tüm parayı kaybettin mi ben Bi kere 90 kuruş için cekemedim slot da oynarken 100 yapim derken hepsini vermiştimgeçenki freebet te 98 liradan döndüm 2 lira gelmedi la
bende daha yeni öğrendim kardeş saol yinede.Ertelenmiş yarın aynı saate