- 1,496
- 566
- 113
Yogunlardir kesin çekmeyen yoktur bunu maçlar güzeldi bugün2 saat oldu hala işleme bile alınmadı
Yogunlardir kesin çekmeyen yoktur bunu maçlar güzeldi bugün2 saat oldu hala işleme bile alınmadı
odeme gelirse bildirir misinDenizbank çekim verildi hadi bakalımEkli dosyayı görüntüle 213649
Ben slotta çevirdim şansa hemen freespin girdi ilk elde 150 verdi sonra çevrimi bitirip çekim verdimYogunlardir kesin çekmeyen yoktur bunu maçlar güzeldi bugün
geldi miçekim talebi verildi ödemenin gelmesini bekliyorum
odendi mi
ödeme yapmıyor ki ip çakışması yalanını söylüyorlar4. sayfaya kadar okudum, herkes talep vermiş ama bir kişi çekimim geldi yazmamış.
Aynen benikinide silmismisler şimdibenım çekimi red edip bakiyeyi sildiler bu site ödeme yapmaz hiç kimseye
Ekli dosyayı görüntüle 213659
kanka bunlar büyük ihtimal data toplamak için açmışlar bu siteyiAynen benikinide silmismisler şimdi
Aynen %100 3-5 kişiye ödeme yaparlar geri kalanı şutkanka bunlar büyük ihtimal data toplamak için açmışlar bu siteyi
Geçmiş olsun bilgilerin gitti site kral dolandiriciArkadaşlar biraz önce canlı desteğe bağlandım. Para çekim işlemi verdim saatlerdir bekliyorum dedim. Ip çakışması var bakiyeniz silinmiştir dedi. Kimlik bilgilerimi verdim Banka bilgilerimi verdim. Ama şerefsizlerin kralına rastgeldik