- 87,708
- 47,664
- 113
Haline şükret elazığda 35 lira küsür 😁😁Cok tepki olduysa dusmustur 😂
Haline şükret elazığda 35 lira küsür 😁😁Cok tepki olduysa dusmustur 😂
Evet bizim oraya çok yakınmış babam çok bahseder. Ama bu konuştuğu arkadaş oranınnyerlısı sanırım o daha iyi bilirÇatalzeytin i bilirsin o zamn
aw 53 tl olmazsa, babadan oğula 60 yıldır işçi sınıfının mücadelesi için sosyalist oluşumlarda toplumsal mücadele veriyorduk, taa ki geçen seçime kadar, artık vazgeçtim, ben o işçi sınıfı için mücadele ederken o işçi sınıfı hala seçim sonrasında koyduk mu diyebiliyorsa benim fifimde bile olmaz, bir vinç fabrikamız birde kuyumcu atölyemiz var, banane aw taş kaynatıp suyunu içsinler, koydular helal olsunBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
İstanbul'da 28 lira bro bak ordan bulursun ben burda pahalı sanıyordum bura ucuzmuş
Bu halka herşey müstehak büyük usta soylunun dediği gibi oxxxxxxxxx
Dost senin devletle bi baglantin varmi herkes 33 diyo sen 28 diyon 😂İstanbul'da 28 lira bro bak ordan bulursun ben burda pahalı sanıyordum bura ucuzmuş
Lan 75 kuruşa alıyorduk 1.25 oldu 1.75 oldu sonra 2.25 oldu git jti dökümanlarına bak. Winston soft ilk sevgilimdi 🤣A.a ziyaaaa 20 senedir sigara içiyorum ben niye bilmiyorum 😂😂
Bro 12en sonra 33 olckmıs lâ şimdi sigara aldım 28 kusurduDost senin devletle bi baglantin varmi herkes 33 diyo sen 28 diyon 😂
Ne demiş üstadBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Kundakta mı başladın sigaraya abk 😂Lan 75 kuruşa alıyorduk 1.25 oldu 1.75 oldu sonra 2.25 oldu git jti dökümanlarına bak. Winston soft ilk sevgilimdi 🤣
Geri dön fulle 😂Bro 12en sonra 33 olckmıs lâ şimdi sigara aldım 28 kusurdu
Bulgar levası bizim paramızdan nasıl daha değerli onu araştırıyom sebebi yok bulamadım 🤣Kundakta mı başladın sigaraya abk 😂
Bisikletim bile yok awk 😁Geri dön fulle 😂
Olsun bizim Allahımız var. 😀Bulgar levası bizim paramızdan nasıl daha değerli onu araştırıyom sebebi yok bulamadım 🤣
Avrupa Birliği'nde oldukları için olabilirmi?Bulgar levası bizim paramızdan nasıl daha değerli onu araştırıyom sebebi yok bulamadım 🤣
Sebebi senin musluman olman ..Bulgar levası bizim paramızdan nasıl daha değerli onu araştırıyom sebebi yok bulamadım 🤣
onların Allah'ı yok Allah bizi deli gibi dolarla sınıyor ondan kardoBulgar levası bizim paramızdan nasıl daha değerli onu araştırıyom sebebi yok bulamadım 🤣