- 34,552
- 19,153
- 113
Eminenin bileziklerini satarız yine yaşatırız bu ullkeyi
Sende sokaklarin yanmasını istiyorsun kardeş hayırdır gelmiş burda insanları galeyana getiriyon derdin varsa çık sokağaBugun benzin litresi 33 tl oldu yarın muhtemelen vede mecburen kademeli olarak herşeye yansıyacak fakat dikkat çeken konu itiraz eden ve eylem yapan insan sayısının sıfır olması ...
Daha bikaç sene öncesine kdr bulgarları müslüman bilirdim sonra doğrusunu öğrendim ama ben nasıl bu yanılgıya düştüm acaba diye düşündüm cvp basitmiş TR'deki Bulgar göçmenleri hep muslüman ordan yanılmışızSebebi senin musluman olman ..
Olabilir. Ülkenin %60 zarhoş yer içer yatarlar ürettikleri bir şey yok avrupa birliğinde ne işleri varAvrupa Birliği'nde oldukları için olabilirmi?
Sokağa çıkmak demoktarik bir haktır, bunu neden sokakların yanmasına yoruyorsun? Yani ülkeyi ve halkı soyanlara dur demenin yolu nereden geçiyor, göster de bilelim.Sende sokaklarin yanmasını istiyorsun kardeş hayırdır gelmiş burda insanları galeyana getiriyon derdin varsa çık sokağa
Insanlarin galiyana gelmemesi zaten sikinti kardesim fiyatlardan haberin varmi senin ..Sende sokaklarin yanmasını istiyorsun kardeş hayırdır gelmiş burda insanları galeyana getiriyon derdin varsa çık sokağa
Benim bildiğim 20 senedir falan AB üyesi onlar. Ondan sonra ekonomileri düzelmeye başlamıştı yoksa bizden daha açlar onlarOlabilir. Ülkenin %60 zarhoş yer içer yatarlar ürettikleri bir şey yok avrupa birliğinde ne işleri var
Onlarıda biz besliyoz gelip bizden ucuza alıp gidiyorlar 🤣Benim bildiğim 20 senedir falan AB üyesi onlar. Ondan sonra ekonomileri düzelmeye başlamıştı yoksa bizden daha açlar onlar
Doğru diyon 🤣Olm sanane lan benzinden araban mı var sanki pis fakir git yürü 🤣😂
Benim için neden ve nasıl olduğunun önemi yok haklıyla yürürüm bidaha gelmiycez bu dünyaya. İyice bokunu çıkardı awk vurun abalıya vurun abalıya asgariye%40 zam yapdı daha maaşı almadan zammı milletfrn fazlasıyla geri aldı Allah belalarını versinSokağa çıkmak demoktarik bir haktır, bunu neden sokakların yanmasına yoruyorsun? Yani ülkeyi ve halkı soyanlara dur demenin yolu nereden geçiyor, göster de bilelim.
Bugün çocuklarla gezme günüydü zıbarıp yatmıştır çoktan 😅@KARTALizma a ne oldu yaşıyo mu onun arabası vardır güzel mi güzel 😂
Serhoş merhoş adamlar tüm avrupayı gezebiliyorlar sen çık çıkabilirsen 😁zamanında bizide AB ye almak istemişler bizimkiler girmemiş şimdi de girelim diye yırtınıyorlar. Sanırım ecevit miş kabul etmeyen emin değilim ama böyle bi mevzu varOnlarıda biz besliyoz gelip bizden ucuza alıp gidiyorlar 🤣
Şuan hickimse halinden memnun değil ama.allaha şükretmesini bil acmisin açıktamisin kardesİşinize gelmiyo demi halk sürünürken bazilari mercedesle geziyo aman rahatiniz kacmasin ...
Ya arkadaş ekonomi çok iyi goygoyu yapıyorsun. E devlet yardimi başlığı altında devletten para dileniyorsun. Sen hayırdır ya? Madem ekonom iyi neden yardım dileniyorsun. Adamı zorla günaha sokuyorsun gece gece . Ben fazlasıyla hali vakti yerinde bir adamım. Altta kalanın canı çıksın birader, sana her şey iyiyse bana fazlasıyla iyi.Çok mu sokağa meraklısın kardeş
Sagolasın dost, yurtdışında takılmaya devam ediyoruz. Hayat güzel şimdilik şükür. Sen ne durumdasın? İyisindir inşallah.Eschelon
Nasılsın dost
uzun zamandır gözükmüyorsun
herşey yolunda mı
ekonomi zaten bildiğimiz gibi her gün yükselişte
dolar duracağı yeri bilmez
zamlar duracağı yeri bilmez