- 87,107
- 66,542
- 113
Kız bu beyinsizlikle nasıl son soruya gelmiş anlamak zor gerçekten hem şımarık hem mal az ciddi olsa soruyu bilmişti zaten 1milyonluk soru için aşırı basittiEkli dosyayı görüntüle 390758
Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Şıklar ise şöyle sıralandı:
A: Ş
B: V
C: G
D: H
Kızın halini görmedin mi haline şükret birakta biraz şımarsınKız bu beyinsizlikle nasıl son soruya gelmiş anlamak zor gerçekten hem şımarık hem mal az ciddi olsa soruyu bilmişti zaten 1milyonluk soru için aşırı basitti
Ne kadar saygısızsin 😒Kız bu beyinsizlikle nasıl son soruya gelmiş anlamak zor gerçekten hem şımarık hem mal az ciddi olsa soruyu bilmişti zaten 1milyonluk soru için aşırı basitti
VEkli dosyayı görüntüle 390758
Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur? Şıklar ise şöyle sıralandı:
A: Ş
B: V
C: G
D: H
Sende bu kafayla yaşaman bile şaşırtıcı hatta bundan daha büyük basariKız bu beyinsizlikle nasıl son soruya gelmiş anlamak zor gerçekten hem şımarık hem mal az ciddi olsa soruyu bilmişti zaten 1milyonluk soru için aşırı basitti
Aldı parayı yiyor şuanNe oldu bildimi dostlar ben izleyemedim
Sende bu kafayla yaşaman bile şaşırtıcı hatta bundan daha büyük basari
Ne kadar saygısızsin 😒
Duyar kasmanız bittiyse 3 evetle uğurluyoruzKızın halini görmedin mi haline şükret birakta biraz şımarsın
Bildi zatenKız bu beyinsizlikle nasıl son soruya gelmiş anlamak zor gerçekten hem şımarık hem mal az ciddi olsa soruyu bilmişti zaten 1milyonluk soru için aşırı basitti
Duyar kasmayla ne alaka engeli için demiyorum normal bi insana bi denmez mal beyinsiz diye neyse aklıma bi atasözü geldiDuyar kasmanız bittiyse 3 evetle uğurluyoruz