- 8,326
- 3,185
- 113
basvurularim yeri olmali mobil uygulamadaHacı benim hesabım varda vakifta bakılmıyor hicbiyerde yok başvuru nerde bulamadım
basvurularim yeri olmali mobil uygulamadaHacı benim hesabım varda vakifta bakılmıyor hicbiyerde yok başvuru nerde bulamadım
Bak dostum yaşım 38.konuşmamı yanlış anlamayın.siyaseti sevmem.yapmamda.ama a parti b parti fark etmez.Devlet nedir ve niye vardır.öncelikle bunu bilmek lazım.ben örnek verdim mesala.ulusal bir durumda devletin vatandaşına bakması lazım.nasıl bizler çalışırken her türlü vergimizi veriyorsak.bakın yanlış anlamayın tekrar siyaset değil bu a parti b parti için demiyorum.ben 17 yasından beri askerlik görevim hariç düzenli çalıştım.yani 21 yıldır ben düzenli olarak devletime vergimi veren biriyim.ama son 5 aydır işsizim ve virus başladıgı içindir de hala iş bulamamaktayım.şu 5 aylık dönemde hiç bir yardım ve destek almadım.hiç bir yerden.bu ana kadarda hiç başvurmadım.ama artık devletinde böyle bir durumda bana vatandaşına destek olması gerekmezmi.gerekir.ve bunun da çaresini devlet bulması lazım.bakın tekrar söylüyorum siyaset değil sadece düşüncePara basacak arkadas kaç yasondasın sen ya para basarsak ne olur biliyon mu dolar 8 9 olur batar ız komple
Kardeşim sen cok güzel yazmısında destek alanlar hala kendi açları onlar doymadan bize sıra gelmez bu böylr dir sen onlar dan olursan tarikat kesiminden yardım da gelir herşey gelirBak dostum yaşım 38.konuşmamı yanlış anlamayın.siyaseti sevmem.yapmamda.ama a parti b parti fark etmez.Devlet nedir ve niye vardır.öncelikle bunu bilmek lazım.ben örnek verdim mesala.ulusal bir durumda devletin vatandaşına bakması lazım.nasıl bizler çalışırken her türlü vergimizi veriyorsak.bakın yanlış anlamayın tekrar siyaset değil bu a parti b parti için demiyorum.ben 17 yasından beri askerlik görevim hariç düzenli çalıştım.yani 21 yıldır ben düzenli olarak devletime vergimi veren biriyim.ama son 5 aydır işsizim ve virus başladıgı içindir de hala iş bulamamaktayım.şu 5 aylık dönemde hiç bir yardım ve destek almadım.hiç bir yerden.bu ana kadarda hiç başvurmadım.ama artık devletinde böyle bir durumda bana vatandaşına destek olması gerekmezmi.gerekir.ve bunun da çaresini devlet bulması lazım.bakın tekrar söylüyorum siyaset değil sadece düşünce
Kardeş kısacası olay su het dünya devleti bedava para verdi vatandaşına bizler zamanında beton a yaptık ya yatırımları paramz kalmadı bankalardaki fonlardan kaynak cıkarıp bizlere dönüşümlü kresi vereceklerYa anlamadigim zaten sigortası olan , icrası olmayan kişilere iyi kötü kredi çıkıyor, burda sanırım sigortasız icrası olanlara mi vermek amaç ben anlamadım
şu an rahatlamaları icin imf den borc aalari lazim. imf destek sağlamak icin turkiyenin kapisini çalmiş hâlâ. kasada para yok işsizlik fonundaki paralar vs başka yerlere harcandı. hicbir ülke boyle bi durum olacagini tahmin edemedi. biz vergi devletiyiz devletimiz vergiler sayesinde ayakta duruyo .üretmeyince diş ülkelere urün satmayinca senin paranin bi degeri olmuyo maalesef.... ama fonlardaki paralar kotu gunler icin saklanmaliydi bencedeBak dostum yaşım 38.konuşmamı yanlış anlamayın.siyaseti sevmem.yapmamda.ama a parti b parti fark etmez.Devlet nedir ve niye vardır.öncelikle bunu bilmek lazım.ben örnek verdim mesala.ulusal bir durumda devletin vatandaşına bakması lazım.nasıl bizler çalışırken her türlü vergimizi veriyorsak.bakın yanlış anlamayın tekrar siyaset değil bu a parti b parti için demiyorum.ben 17 yasından beri askerlik görevim hariç düzenli çalıştım.yani 21 yıldır ben düzenli olarak devletime vergimi veren biriyim.ama son 5 aydır işsizim ve virus başladıgı içindir de hala iş bulamamaktayım.şu 5 aylık dönemde hiç bir yardım ve destek almadım.hiç bir yerden.bu ana kadarda hiç başvurmadım.ama artık devletinde böyle bir durumda bana vatandaşına destek olması gerekmezmi.gerekir.ve bunun da çaresini devlet bulması lazım.bakın tekrar söylüyorum siyaset değil sadece düşünce
Şu an başka türlü hiç bişey yapamaz para basmıolar Sanıosun demi kütür kütür basıolar hem de ama açıklamazlar bunu..mecbur basacak zaten milletten 10 lira para toplamayla bu durgunluğu bitiremez.para basmak kolay degil ulkeyi direk bitiriyo kontrolsuz para basmak. . vermesi icin halktaki paralari toplaması lazim önce
kolonya da verdi (!)Kardeş kısacası olay su het dünya devleti bedava para verdi vatandaşına bizler zamanında beton a yaptık ya yatırımları paramz kalmadı bankalardaki fonlardan kaynak cıkarıp bizlere dönüşümlü kresi verecekler
İşte ben de bunu söylemek istedim de siyaseti sevmediğim için üstü kapalı yazdım.yani iyi yönetilmiyoruz maalesafşu an rahatlamaları icin imf den borc aalari lazim. imf destek sağlamak icin turkiyenin kapisini çalmiş hâlâ. kasada para yok işsizlik fonundaki paralar vs başka yerlere harcandı. hicbir ülke boyle bi durum olacagini tahmin edemedi. biz vergi devletiyiz devletimiz vergiler sayesinde ayakta duruyo .üretmeyince diş ülkelere urün satmayinca senin paranin bi degeri olmuyo maalesef.... ama fonlardaki paralar kotu gunler icin saklanmaliydi bencede
kanka para basmak kolay degil öyle. merkez bankası bankalardan bono toplayacak ki piyasaya para sursün.. para basmayla iş yürüseydi her ay emeklilere para basıp oyle aylik verirlerdi.. her ülke emeklileri yük olarak görüyo mesela... bizdede ýük olarak görünüyo.. yeni bitane daha cami yapmak varken bu emeklilerin aylik almasi zorlarina gidiyo siyasetcilerin maalesefŞu an başka türlü hiç bişey yapamaz para basmıolar Sanıosun demi kütür kütür basıolar hem de ama açıklamazlar bunu..mecbur basacak zaten milletten 10 lira para toplamayla bu durgunluğu bitiremez.
Her yapılan açıklama umut kapısı olur buda talepin artısı olur bunu da istemezler emin ol 3 5 milyon basvurmus az daha konusulursa bi 3.5 daha basvururEn azından bu kadar bekletiyorlarsa çıkıp sürekli açıklama yapmak zorundalar. Damat bide inceliyoruz diyor hani nerdeee
O emekliler emin ol senden benden daha cok devlet kasasına maaşlarından para girdi bugunler içinkanka para basmak kolay degil öyle. merkez bankası bankalardan bono toplayacak ki piyasaya para sursün.. para basmayla iş yürüseydi her ay emeklilere para basıp oyle aylik verirlerdi.. her ülke emeklileri yük olarak görüyo mesela... bizdede ýük olarak görünüyo.. yeni bitane daha cami yapmak varken bu emeklilerin aylik almasi zorlarina gidiyo siyasetcilerin maalesef
Rakam düşüp düşmediğini nasıl görüyoruz, vakıf, ziraat hesap yok agaRakam düşenlere çıkacak sabit kalanlar red yiyecek haberiniz olsun. Genelde icralık ve takiptekilerin rakam düşmüyor. Düşenler kesin alacak. Hayırlı olsun.
bro benmde bi göruşum var herkezon oldugu gibi. yapilanlari soz verilernleri unutmam. secim zamani ona gore yaparim tercihimj. başka elden bisey gelmezİşte ben de bunu söylemek istedim de siyaseti sevmediğim için üstü kapalı yazdım.yani iyi yönetilmiyoruz maalesaf
O emekliler emin ol senden benden daha cok devlet kasasına maaşlarından para girdi bugunler için
Talebi düşüp red yiyenler var twiterda gördümRakam düşenlere çıkacak sabit kalanlar red yiyecek haberiniz olsun. Genelde icralık ve takiptekilerin rakam düşmüyor. Düşenler kesin alacak. Hayırlı olsun.
Icralık durumum yok sigorta var sadece kredi kartında gecikme yaşadım 7.500 tl talep verdim aynı duruyor. Yanlış bir söylem bence.Rakam düşenlere çıkacak sabit kalanlar red yiyecek haberiniz olsun. Genelde icralık ve takiptekilerin rakam düşmüyor. Düşenler kesin alacak. Hayırlı olsun.
Red büyük ihtimal. Kredi kartı gecikmesi en kötü durumdur.Icralık durumum yok sigorta var sadece kredi kartında gecikme yaşadım 7.500 tl talep verdim aynı duruyor. Yanlış bir söylem bence.