- 836
- 321
- 63
Aga bu rakamı nasıl görüyoruz, yada o da bizi görecekmi tanrı aşkına, ortam iyce gerildi. DTalebi düşüp red yiyenler var twiterda gördüm
Aga bu rakamı nasıl görüyoruz, yada o da bizi görecekmi tanrı aşkına, ortam iyce gerildi. DTalebi düşüp red yiyenler var twiterda gördüm
Dostum sen söylenenleri dinlemedin galiba . Icralık durumu olan hariç herkese verilecek kredi puan vs önemli değil dedi bakan .Red büyük ihtimal. Kredi kartı gecikmesi en kötü durumdur.
O zaman tam bir rezalet. İcralık olunca corona bulaşmıyor ya da etkilemiyor galiba. Bi cacık olmaz bunlardanDostum sen söylenenleri dinlemedin galiba . Icralık durumu olan hariç herkese verilecek kredi puan vs önemli değil dedi bakan .
Ayrıca ;İnce eleyip sık dokurlar her önüne gelen alamaz dostlar çünkü verilecek kredinin geri ödenmemesi durumunda %85 i hazine fonundan aktarılacakmış teminat olarak hazine gösterilmiş
Benim 8 tane icra dosyam var banka değil hiçbiri 5.000e düştüRakam düşenlere çıkacak sabit kalanlar red yiyecek haberiniz olsun. Genelde icralık ve takiptekilerin rakam düşmüyor. Düşenler kesin alacak. Hayırlı olsun.
bence dusenlere verirler diye dusunuyorum dusmeyenlerede red10 binden 3 bin TL ye düşürmüşler.
basvuruyu. en az 5000 bin dediler. sözde