Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin Liralık Destek Kredisi Olumlu Sonuçlanan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,041
3,127
113

emrahsivri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
391
48
28
Twitter da protesto basladı
#temelihtiyackredisi herkes Birseyler yazsın beyler

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,041
3,127
113
Twitter da protesto basladı
#temelihtiyackredisi herkes Birseyler yazsın beyler
Emrah biraz sakin ol kardeşim herkesin ihtiyacı var bu krediye ama milleti burda provoke etme siyasete girme lütfen sonra tartışma çıkıp konu kapanıyor kaç kez yaşadık bunu lütfen biraz daha dikkatli yorum yapalım.
Sadece bu yorum için değil konuda ki yorumlarına genel olarak söyledim beni de yanlış anlama lütfen.

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
321
63
Ya beyler, bizim pederde vurmuş krediye affetmemiş, ben istanbuşdayım yaş 30 üzeri, şimdi ayrı ayrı yapsak bişey olurmu biri aydınlatıtsa iyi olur acil

emrahsivri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
391
48
28
Emrah biraz sakin ol kardeşim herkesin ihtiyacı var bu krediye ama milleti burda provoke etme siyasete girme lütfen sonra tartışma çıkıp konu kapanıyor kaç kez yaşadık bunu lütfen biraz daha dikkatli yorum yapalım.
Sadece bu yorum için değil konuda ki yorumlarına genel olarak söyledim beni de yanlış anlama lütfen.
Tamam kral sorun yok sakinim ama herkes bunu bekliyor perişan olduk ya özür

curvasud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
34
28
şahsi fikrim kredi tutarı düşürülenler.
olumsuz olcak gibi.tekrar başvurup sistem de yoğunluk olmasın diye bekletiyorlar.

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Vay olumlu sonuclandi . Ya oylesine basvurudm ulan nasil iptal edscm istemiyom kredi flaanScreenshot_20200410-161121_Messages.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,143
1,042
113
Arkadaşlar vodafone ile icralığım etkiler mi

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Beyler smdi basvuru bolumune tikladim krediyi kullan yaziyor . Tiklamasam oraya kulanmamis olurum dimi ? Ya arkadas ortama uyalm diye basvurduk kredi cikti . Mk faiziyle bivton borc. Bide 36 yazmsm yakside ben 3 sene borcmu dicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...