Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin Liralık Destek Kredisi Olumlu Sonuçlanan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
922
298
63
Benim başvuru sonucu gelene kadar abd rusyayı işgal edecek adamlar 40.000 askerle tatbikat yapıyorlar ne maske var ne korunanacak birsey hepside virüse karşı dirençliymiş ruslarda askerleri sahaya salmış bi patlak gelecek gibi gabağın büyüğü yine bizim başımıza patlayacak:cool:( maya yok)

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Şu an bu yorumunu okuyan yada okuyacak onlarca forum üyesi sence ne diyordur , ne kadar da haklı bu adam diyordur eminim buna !!!!!!
Hakli olmaya bir ihtiyacim yok.Bana bir sey kazandirmaz.Binlerce üyeden oluşan bir forumda bir anket mi yaptiniz da bana hicvediyorsunuz? Yada benimle derdiniz nedir?çözup uzlaşalim foruma baris havasi gelsin.

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Hakli olmaya bir ihtiyacim yok.Bana bir sey kazandirmaz.Binlerce üyeden oluşan bir forumda bir anket mi yaptiniz da bana hicvediyorsunuz? Yada benimle derdiniz nedir?çözup uzlaşalim foruma baris havasi gelsin.
İhtiyaç kredisi altinda insanlar umut ararken ki buna bende dahil konuyla alakasiz gelip burda benim ihtiyacim yok zaten 5 binin üstünde gelirim var diye yazarsan hicvederim birader. Tartışcak yer burasi degil uzatmayalim yada özelden yaz orda usturupluca tartisalim. Saygilarimla
:)

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
demekki bankada hesabın varsa öncelik veriyorlar. yoksa bekliyorsun :)

crazyboy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
666
151
43
Twitterda biri şöyle demiş. Kredisi onaylanıp da kullanmayacak olanlar bu şekilde değerlendirebilir.

20200411_134001.jpg

emrahsivri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
391
48
28
Arkadaş başvuran herkese cıktı sırayla sonuçlanıyor arkadasımın 3 icrası var acıkta 3 yıldır sigortasız ona bile olumlu mesajı geldi bilginize

gradson

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
412
46
28
1 Nisan'da basvurduk vakifbankda olumlu olumsuz dönüş yok 7 icralık dosaya var maasda kesiliyor inslh çıkarda su dosyalari kapatirim

terso10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
221
26
28
10k başvurdum 3k çıktı çektim hemen teşekkürler ziraat bankası

terso10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
221
26
28
Arkadaşlar ziraat 10k başvurmuştum 3k çekebilirsiniz diye uyarı geldi kullan diyince bazıları bekleyince geri 10 k olmuş o miktar ben acelemi ettim acaba bende kullanmasam benimdemi 10 k hakkım olacaktı ?

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
Arkadaşlar ziraat 10k başvurmuştum 3k çekebilirsiniz diye uyarı geldi kullan diyince bazıları bekleyince geri 10 k olmuş o miktar ben acelemi ettim acaba bende kullanmasam benimdemi 10 k hakkım olacaktı ?
O düşen çıkanların daha değerlendirmede diyor onaylanınca tekrar çıkacağını sanmıyorum

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,452
9,572
113
Sevgili kardeşim sms bugün mu geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...