- 1,898
- 472
- 83
1 nısandan berı beklıyoruz bı bıze cıkmadı bu nedir bpyle
15dk sonra dene hesabında. Hayırlı olsunBende 3 seneden beri kara liste deyim 5k cıktı ama görsel attım gibi kullanamıyorum bilgisi olan var mı
Bizim de aynı 1 nisanda ilk basvuranlardanim hâlâ bekliyor1 nısandan berı beklıyoruz bı bıze cıkmadı bu nedir bpyle
eyvallah kardesımBen üçünede başvurdum ama sadece vakıfbank müşterisiydim ondan geldi onay mesajı
ben hem ziraat hem vakıf musterisiyim vakıfı 14 yıldır kullanmıyorum onaylanırsa zıraate cıkar degıl mı baskanZiraat atm kartım var ama kredi kartım yok
ben ziraat mobile giremiyorum numaramda geçerli değil yani güncel değil ziraatten nsl başvuru yapacam acaba?ben hem ziraat hem vakıf musterisiyim vakıel değilfı 14 yıldır kullanmıyorum onaylanırsa zıraate cıkar degıl mı baskan
karısık onaylıyorlarBaşvurusu onaylananlarin başvuru numarası kacla başlıyor bı paylassaniz bizde ona göre tahmin yurutelim
kardesım ben web sıtesınden basvurmustum ziraatin sayfasından bakzirar bakasına
ben ziraat mobile giremiyorum numaramda geçerli değil yani güncel değil ziraatten nsl başvuru yapacam acaba?
herkese veriyolar. su ana kadar red alan yok. reddedilirse toplu reddeilir heraldeicrası oluğpta alan var mı