- 8,326
- 3,185
- 113
bu kredilerde hayat sigortası oluyo normalde. hayat sigortasindan yanada skntı olabilir diye duşünüyorun
ahmet kardesim aranan kan sensin galiba icrasi felan varmiydiarkadasın olumlu sonucanmıs kredı notu dusuk kara lıstede sms dusn sıgortası var calısıyor halkbankasından gelmıs
eyvallah kardesim sms ne zaman gelmis bugun muvardı icrası normalde kredı cıkmıyordu
Aranan kan bulundu.arkadasın olumlu sonucanmıs kredı notu dusuk kara lıstede sms dusn sıgortası var calısıyor halkbankasından gelmıs
icrası olana bu kredi cıkmaz arkadasım .bu konu genel olarak çöp.banka hiçbir zaman yaralı parmağa işemezz. sadece gazdı bu paket ,orta puanlılar alır çok risklılere vermezyuh aq benı kandırmıs
arkadasın ıyı trollemıs seni ve bu durumdan ıyı keyf almıştır ... teknolojı turklere yaramadıarkadasın olumlu sonucanmıs kredı notu dusuk kara lıstede sms dusn sıgortası var calısıyor halkbankasından gelmıs
heya aynı onay mesajı gıbı yapmıs mersıs no vs herseyı yapmıs uyandırdı bırde uyuyordum ne guzel sabah 7 de yattımarkadasın ıyı trollemıs seni ve bu durumdan ıyı keyf almıştır ... teknolojı turklere yaramadı
BEN zamanında ögretmen olan kız arkadasımın tayınını çıkarmıştım tayın gunu bellı oldugunda 3 gun kusmustu bnaheya aynı onay mesajı gıbı yapmıs mersıs no vs herseyı yapmıs uyandırdı bırde uyuyordum ne guzel sabah 7 de yattım
Kardeşim halbank müdürü tanıdıgım var bölge sorumlusu o bile net değil dedi arkdaşın tahmin yürütmüş8 inden sonra açıklanacak şu anda hepsi toplanıyor halkbanka ki arkadaş söyledi olunlu sonuçlanan lari gün verip cagiracaklar
Nerden duydunBu hafta başlıyor ödemeler.