ZİRAATTE AYNEN DEĞERLENDİRMEDE DİYOR DAHA ACIKLANAN BISEY YOKarkadaslar bu sadece vakıfbanka özlemi ben ziraat üzerinden başvuru yaptm su anda degerlendirme aşamsnda ziraatla vakıf vveriyor benim bildigim kadarıyla bilgusi olan varsa söyleyebilirmi
insan beklemekten skiliyor artik red onay felan deseler en azindan millete demeye baslasalar iyi olurduCrona virüs bitti hala kredi çıkacak ümitlenmeyin
Aynn reis ya valla öyle bi ümit bagladım ki bi an once açıklasainsan beklemekten skiliyor artik red onay felan deseler en azindan millete demeye baslasalar iyi olurdu
BASVURU TAKİPTE DEGERLENDİRİLİYOR DİYOR.DEĞERLENDİRELEN SEYİ NERDEN ONAYLADINIZZiraatte onay olayini bendede cikti ki ben cokfazla ziraat mobili kullanirim hemen hemen hergun islem yaparim bence krediyle alakasi var bunun..metni azcik okudum.cunku ilk defa mobili kullananlar gibi onay almis binlerce islemim var halbuki..ins talep eden ihtiyaci olan herkese verirler
Oyle degil..mobile giriste yada internetten giristede sifreni girip hesabina girdigin anda karsina otomatik bir metin cikio yani benim cikti onu okuyup sozleme gbi anladim onayliyoruma isaret koyup gonderiosun baska arkadaslarada aynisi olmus burda baska bi arkadasta yukardaki mesajlarda onanma ile ilgili aciklama yapmis...yani daha once ilk mobil bankacilik kullanicakkrn imzalatilan onaylatilan maddeleri bu sabah birden tekrar onaylattilar olay buBASVURU TAKİPTE DEGERLENDİRİLİYOR DİYOR.DEĞERLENDİRELEN SEYİ NERDEN ONAYLADINIZ
Mümkünse ziraatBeyler başvurma linki atar mısınız
kardeism enteresan olan kismi su ankaradaki bi subeden aciyorlar o onama metninde bencede krediyle ilgili ama net bisey soylemek zorOyle degil..mobile giriste yada internetten giristede sifreni girip hesabina girdigin anda karsina otomatik bir metin cikio yani benim cikti onu okuyup sozleme gbi anladim onayliyoruma isaret koyup gonderiosun baska arkadaslarada aynisi olmus burda baska bi arkadasta yukardaki mesajlarda onanma ile ilgili aciklama yapmis...yani daha once ilk mobil bankacilik kullanicakkrn imzalatilan onaylatilan maddeleri bu sabah birden tekrar onaylattilar olay bu
KARDEŞİM İDDİA ETMİYORUM AMA BENCE SEN NORMAL KREDİYE BAŞVURMUŞUN..Oyle degil..mobile giriste yada internetten giristede sifreni girip hesabina girdigin anda karsina otomatik bir metin cikio yani benim cikti onu okuyup sozleme gbi anladim onayliyoruma isaret koyup gonderiosun baska arkadaslarada aynisi olmus burda baska bi arkadasta yukardaki mesajlarda onanma ile ilgili aciklama yapmis...yani daha once ilk mobil bankacilik kullanicakkrn imzalatilan onaylatilan maddeleri bu sabah birden tekrar onaylattilar olay bu
Adam başka bir şey anlatıyor zirraatte hesabım var mobil subemde devamlı işlem yaptığım halde sabah onama aldılar diyor arkadaşım sen bu adama yanlış kredi basvurmussun diyosunKARDEŞİM İDDİA ETMİYORUM AMA BENCE SEN NORMAL KREDİYE BAŞVURMUŞUN..
Adam başka bir şey anlatıyor zirraatte hesabım var mobil subemde devamlı işlem yaptığım halde sabah onama aldılar diyor arkadaşım sen bu adama yanlış kredi basvurmussun diyosun
ANLADIM KARDEŞİM HAYIRLISI O ZAMAN BİZE ÖYLE BİR ONAY GELMEDİKanka o kadar salak mi gorunuyorum ordan Ekli dosyayı görüntüle 62435
BENCE SEN YAZILANLARIN HEPSİNİ OKU İKİMİZDE KREDİDEN BAHEDİYORUZ..SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN BEN ANLAMADIMAdam başka bir şey anlatıyor zirraatte hesabım var mobil subemde devamlı işlem yaptığım halde sabah onama aldılar diyor arkadaşım sen bu adama yanlış kredi basvurmussun diyosun
Bütün bilgileri girdim güvenlik kodunu kabul etmiyor.20 kez girdim yine etmedi.Ayeica daha önceki başvuru takibine baktım kart başvurusu görünüyor.Halbuki eminim.Eba da ellerinde patladı.Boyle sistemin.....