Bilmiyom vala baskan sinir etti beni kadına ne soruyosam olumsuz konusuyo kardeşim diyom icrası olupta çıkan var sen icrasi olana cikmiyo diyon nasıl olcak diyom bizim bankamız bu kriterlere bakiyo diyo bende Vakıfbank'tan başvurdum kadınla konuştuktan sonra pişman oldum keşke halkbank veya ziraaattan basvursaydimburada kactane hicrası olupta 10 bin 5 bin alan var arkadas musteri temsilcileri gene robot gibi soylemıs geciştirmis Seni
digerlerinede basvura bılıyorsun bırtanesı veriyor sadeceBilmiyom vala baskan sinir etti beni kadına ne soruyosam olumsuz konusuyo kardeşim diyom icrası olupta çıkan var sen icrasi olana cikmiyo diyon nasıl olcak diyom bizim bankamız bu kriterlere bakiyo diyo bende Vakıfbank'tan başvurdum kadınla konuştuktan sonra pişman oldum keşke halkbank veya ziraaattan basvursaydim
Kaç gündür bunı öğrenmeye çalışıyom aga, benim peder başvurmuş, benim ikametim ayrı reşitim tabi, bekarım ama, buda başvurduya ikimizden biri elenirmi, kaç gündür, deli oldum ya, iptalde ettirmiyo. D kesin dediğin gibimi agaİkametgahnz ayrı yerlerde ise alır..aynı evdeysenz alamaz
Başkan şimdi banka aradı beni onaylanmış kredimdigerlerinede basvura bılıyorsun bırtanesı veriyor sadece
Benimde 15 20 dakika önce onaylandı 12 gündür bekliyodum ya bugün ya yarın sonuçlanırBu hangi sıraya göre onaylanıyor kafayı yicem ya
Ben de 1 nisanda başvurdum 135 ile başlıyor hala değerlendirmedeBenimde 1 nisan başvuru numaram 135 le başliyor , baska bi yerden arastirdim bugüne kadar hic 133 134 135 le baslayan basvurular degerlendirilmemis ama bugun sabah bu numara ile baslayan basvurular sonuclandirilmis ama bende hala tık yok
Beni Vakıfbank aradi basvurnuz olumlu sonuclanmistir diye diğer bankaları bilmiyomKimisi arıyorlar demiş banka numarasindan arıyorlar demi normal şahıs nosundan değil bi numara aradı meskule attim şimdi ariyom ulaşılamıyor diyor
Normal sabit numaradan mi aradilarBeni Vakıfbank aradi basvurnuz olumlu sonuclanmistir diye diğer bankaları bilmiyom
Evet kendi numaralari 444 ile başlayan ama tekrar arayamiyon aradıkları numarayı benim onaylandi kredim mobil bankaciliktan çekmeye calisiyomolmuyo diğer numaraları 0850 olan onu ariyom şuanda 27 dakika oldu bağlanmaya calisiyomNormal sabit numaradan mi aradilar
O hesapta kullandığın numara ile şimdi kullandığın numra aynı mıbeyler bu vakıfbank mobıle nasıl gırecegız hesap yok bırsey yok vardı ama onceden ıcralık o hesap kapanmıstır nasıl bulacaz o hesabı
telefon numarasıysa hayır o eskı telefon numaramda onuda guncellemek gerekıyor degılmıO hesapta kullandığın numara ile şimdi kullandığın numra aynı mı