Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 10 Bin Liralık Destek Kredisi Olumlu Sonuçlanan Var Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Arkadaşlar krediye 10 başvurup onaylanmis ama onaylayinca 3 e düşüyormuş bir arkadaşımın napmasi gerekiyor bilgisi olan var mi

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,143
1,042
113
Tc son hane olabilir benim 10 gündür değerlendiriliyor 8

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Arkadaşlar krediye 10 yazıyor üstüne basınca 3 onaylaniyormus yanlışlık mi var öyle olan var mı bilgisi olan arkadasima 10 onaylandi gozukuyormus ama onaylayincada 3 cikiyormus

Beybolu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,010
300
83
bu nasıl bi dünya arkadaş sabah uyanıyoruz bi umutla belki sms gelmiştir kredi için tele bakıyorum sms gelmiş ama bağış için atıyorlar resmen dalga geçiyorlar

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Hayır o arkadaşın da icrası vardı benim durumum ondan daha temiz bana neden vermediler ben onu anlamadım hayattaki şansımız

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Kardeş. Başvurular kısmında krediyi kullan de. Orda sözleşmeler var hepsini tek tek açıp kapat( orda amaç okutmak ) . Sonra kutucukları işaretle devam o şekilde ilerle . Hesaba geçiyor hemen
kredi kullan dediğimde üzgünüz daha sonra deneyiniz diyor sözleşme falan gelmiyo

farozlu61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,767
624
113
Bankayı aradıgın zaman soyluyorlarmı??
Kardrsim bilmiyorum başvuru tutarı 10 muş 3 vermişler ona uygun görmüşler onda bir değişiklik olmuyormuş yani kaç uygun görürlerse o hesaba geçiyormuş onay mesajı aldığında bile 10 başvurmuş 3 hesabına geçmiş

keane53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
510
83
28
Kardrsim bilmiyorum başvuru tutarı 10 muş 3 vermişler ona uygun görmüşler onda bir değişiklik olmuyormuş yani kaç uygun görürlerse o hesaba geçiyormuş onay mesajı aldığında bile 10 başvurmuş 3 hesabına geçmiş
Aynen ss paylastım diğer sayfalarda zaten

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Aynen 1 nisandan beri bekliyon acaba 1 Nisan dicekler galiba bizlere
Benimde 1 nisan başvuru numaram 135 le başliyor , baska bi yerden arastirdim bugüne kadar hic 133 134 135 le baslayan basvurular degerlendirilmemis ama bugun sabah bu numara ile baslayan basvurular sonuclandirilmis ama bende hala tık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...