- 1,767
- 624
- 113
Arkadaşlar krediye 10 başvurup onaylanmis ama onaylayinca 3 e düşüyormuş bir arkadaşımın napmasi gerekiyor bilgisi olan var mi
Benim son rakam 2 ayın 1 de başvurdum ama bişey yok daha.tc ile alakalı değil benceTc son hane olabilir benim 10 gündür değerlendiriliyor 8
Kardeş. Başvurular kısmında krediyi kullan de. Orda sözleşmeler var hepsini tek tek açıp kapat( orda amaç okutmak ) . Sonra kutucukları işaretle devam o şekilde ilerle . Hesaba geçiyor hemensen hata almadın mı bende hata veriyo
Benimde o şekil kardeş . 3 vermişler .Arkadaşlar krediye 10 yazıyor üstüne basınca 3 onaylaniyormus yanlışlık mi var öyle olan var mı bilgisi olan arkadasima 10 onaylandi gozukuyormus ama onaylayincada 3 cikiyormus
Bakalım bana ne cevap gelicekBenimde o şekil kardeş . 3 vermişler .
Anladığım kadarıyla %90 a veriyorlar . Ama 3 ama 10Bakalım bana ne cevap gelicek
kredi kullan dediğimde üzgünüz daha sonra deneyiniz diyor sözleşme falan gelmiyoKardeş. Başvurular kısmında krediyi kullan de. Orda sözleşmeler var hepsini tek tek açıp kapat( orda amaç okutmak ) . Sonra kutucukları işaretle devam o şekilde ilerle . Hesaba geçiyor hemen
Bankayı aradıgın zaman soyluyorlarmı??Kardrsim konuşmuş ona üç onaylanmış aynen
Kardrsim bilmiyorum başvuru tutarı 10 muş 3 vermişler ona uygun görmüşler onda bir değişiklik olmuyormuş yani kaç uygun görürlerse o hesaba geçiyormuş onay mesajı aldığında bile 10 başvurmuş 3 hesabına geçmişBankayı aradıgın zaman soyluyorlarmı??
Aynen ss paylastım diğer sayfalarda zatenKardrsim bilmiyorum başvuru tutarı 10 muş 3 vermişler ona uygun görmüşler onda bir değişiklik olmuyormuş yani kaç uygun görürlerse o hesaba geçiyormuş onay mesajı aldığında bile 10 başvurmuş 3 hesabına geçmiş
Aynen 1 nisandan beri bekliyon acaba 1 Nisan dicekler galiba bizlereHala sonuclanmadi cildirmamak elde degil
Benimde 1 nisan başvuru numaram 135 le başliyor , baska bi yerden arastirdim bugüne kadar hic 133 134 135 le baslayan basvurular degerlendirilmemis ama bugun sabah bu numara ile baslayan basvurular sonuclandirilmis ama bende hala tık yokAynen 1 nisandan beri bekliyon acaba 1 Nisan dicekler galiba bizlere