- 7,486
- 4,422
- 113
Ben çektim hemen olduVakıfbank mobil bankacılığı olupta krediyi çekebilen var mı sürekli donuyor
Ben çektim hemen olduVakıfbank mobil bankacılığı olupta krediyi çekebilen var mı sürekli donuyor
10 bin mi çektinBen çektim hemen oldu
Evet10 bin mi çektin
Eyvallah kardeşim saolasnEger kredi elime gecer burada 10 kisiye 20 ser tl yollucam papara hesaplarina @Başkan lads gorusurp
Öğretmensen aile gelirin 5k dan fazlaysa normaldir be öğretmenim.Halkbanktan yaptim icra var ogretmenim maasli bankam ret geldi o yuzden arkadaslar icra takip varsa hayal kurmayin ben gibi uzulursunuz sonunda
Icradan maas 3200 falan bska gelir yok kastettigim diger kredilerde oldugu gibi bunda da icraya pek sicak bakmiyorlar sankiÖğretmensen aile gelirin 5k dan fazlaysa normaldir be öğretmenim.
Şimdi şöyle ikametinde anne babanla kaliyorsan onlarin gelirleri de hesap ediliyor kişi başı değil hane gelirine bakıyorlar yada evliysen eşinin gelirine. Keşke çıksaymış amaIcradan maas 3200 falan bska gelir yok kastettigim diger kredilerde oldugu gibi bunda da icraya pek sicak bakmiyorlar sanki
Nerden ne zaman hangi bankaya basvruru yaptın bankalarla sorunun varmı icra dosyan varmı bilgi verirmisin5 başvurduk 3 onaylandı
Hayirli.olsun oncellikle guzel yerlerde kullan harvurup har savurma sicilin nasil bilgi verirmisin borcun harcin varmiydi avukat felan filanOlumlu sonuclandi ama internet bankaciligim yok arkadaslar nasil olcakEkli dosyayı görüntüle 62806
bir kaç kısı dısında onaylanan pek yok hacı bende zıraatten yaptım beklemedeyız p.tesi gorucez bakalım haftasonu işlem yoksa artıkZiraat onaylanan yokmu