Helal olsun gardaşkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Tebrikler brokumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
hayırlı olsun 2 hafta önce 50 liradan 160k ya çıktım 5 günde geri batırdım kafanı kullan git harca parayıkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Kacc günce yaptinkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Tbrkler ama dedigin gibi olmuyor her zmnkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
cebimde değil 50lira 10lira yok payfixdecebinde 50 tl varsa burda gotumu açarim 😂
1 saat içinde 16 bin yedim aşırı canım sıkıldıhayırlı olsun 2 hafta önce 50 liradan 160k ya çıktım 5 günde geri batırdım kafanı kullan git harca parayı
bugün 5den beri ara araKacc günce yaptin
Gece tayfaya özel bi dağıtım yakışır kralcebimde değil 50lira 10lira yok payfixde
oyle yapicam kankamhayırlı olsun 2 hafta önce 50 liradan 160k ya çıktım 5 günde geri batırdım kafanı kullan git harca parayı
anlıyorum canım bunlar hep makarna bulgur etkisi gecicek😇cebimde değil 50lira 10lira yok payfixde
Tebrikelrkumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
Bizdede kayıp büyük dost kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis ,1 saat içinde 16 bin yedim aşırı canım sıkıldı
Bu nasıl kumarmis böyle ..kumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045
2 gün bile kalmıyor yaBizdede kayıp büyük dost kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis ,
Sana da günaydınBu nasıl kumarmis böyle ..
Yarın 100 TL oynamayi bırakır.10k 15k basar ..bu işler oyle..Bizdede kayıp büyük dost kumarcinin parası kumarcida iki gün kalirmis ,
Ee dost bu sonda 1011.19 sanki bir anlam ifade ediyor gibikumar sakin kafayla sınırlarını bilerek oynarsan meslek olabilirEkli dosyayı görüntüle 619045